blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

O nouă rundă de produse interesante din Lidl

3 Oct 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

Am fost din nou la Lidl și din nou am găsit o mulțime de produse interesante. Îmi place tot mai mult magazinul prin faptul că-mi trezește acest “ia uite ce chestii mai există” sau pentru că-mi aduce la botul calului produse pe care, altfel, n-aș ști de unde să le cumpăr.

Am plecat din nou cu 6 beri, de data asta 6 beri Petrus, fiecare de alt tip. N-am băut niciodată Petrus, așa că va fi o experiență plăcută, mai ales că acel Aged Red sună bine. 35 de lei cutia.

Aveau cuțite Ernesto de mai multe tipuri, la 20 de lei bucata. Dacă vreți un chef’s knife ieftin, probabil este o alegere bună. Mai erau acolo și cuțite de filetat, cuțite de brânză și unele mai mici pentru bucătărie. Vă recomand să aveți cuțite diverse în bucătărie, fac munca mult mai ușoară. Aș fi luat un satâr ieftin, dar nu aveau, așa că probabil voi lua unul din IKEA cu prima ocazie.

Crocs îmblăniți (mă rog, nu marca Crocs, dar compatibili). Nu știu cine ar vrea unii (aveam impresia că Crocs sunt un fel de papuci pentru umblat prin curte, ca să reziste la un pic de apă sau noroi sau praf – iar blana cam intră în contradicție cu asta), dar există.

Sticlele de vin de mai jos sunt de 250 ml, adică 2 pahare. Costă 3 lei bucata. Am luat câte una din fiecare tip, ca să văd cum sunt, adică 1 litru de vin cu 12 lei.

Cutii pentru alimente cu capac flexibil. Mi s-au părut bune ca idee, utile când vrei să închizi ceva ce este un pic mai mare decât cutie. Eu n-am cumpărat, dar există.

Aparat de tuns animale la 60 de lei pare o afacere bună, că un trimmer este de obicei mai scump. N-am cumpărat nici din acesta din două motive: ar trebui să învelesc baia în folie ca-n Dexter, pe când la cabinetul veterinar unde tundem pisicile nu-mi pasă ce fac ei cu părul tuns; doi la mână, m-ar ucide pisicile dacă aș încerca să le tund, în timp ce la cabinetul veterinar stau liniștite, că sunt un pic mai speriate.

  11 comentarii

 1. la ce Lidl ? la ala din Berceni gasesc doar oferta la Timisoreana :(

    (Citează)

 2. Am o curiozitate: cum este Aged Paled? Mie mi-a lasat senzatia ca are gust de vin expirat, sau chiar am nimerit eu o sticla expirata. In schimb Aged Red este perfecta.

    (Citează)

  • 3 sunt mai normale (cu alcool mult), 3 sunt acre (“sour”), asa e gustul lor. Si eu m-am speriat anul trecut cand am incercat cele Aged, dar nici ca am mai gasit de atunci ceva asemanator, asa ca sunt binevenite acum

     (Citează)

 3. Aia nu sunt Crocs. Sunt copii penale din cauciuc de 3 lei.

    (Citează)

 4. stefan: avand in vedere ca deja la baza Crocs e un produs penal, nu vad unde e problema

  Ai purtat bre asa ceva inainte sa-ti dai cu parerea? Pentru anumite donenii sunt sfinti, spital, locuri cu umezeala unde se sta mult in picioare, la bazin, etc.

    (Citează)

  • Cred ca faci o confuzie. dr. Scholl sunt pentru spital, cei care stau in picioare, etc… crocs – mizerii

     (Citează)

 5. “Vă recomand să aveți cuțite diverse în bucătărie, fac munca mult mai ușoară”

  Eu recomand invers, sa aveti putine cutite dar de foarte buna calitate si foarte bine ascutite. Un chef’s knife si un paring knife sunt suficiente, daca sunt dintr-un otel bun, forjate, bine ascutite si intretinute.

    (Citează)

 6. Sa-mi zici si mie cum ti se pare Zinfadel. Un prieten neamt mi-a povestit acum 10 ani povestea acestui vin American plecat din Germania

    (Citează)

 7. Nici nu ma mai duc sa le caut, nu sunt absolut niciodata pe stoc niciunele din promotiile lor. Am fost in 3 LIDL-uri, din care unul proaspat inaugurat si nici ala nu avea sosul KFC.

  Promotiile si ofertele LIDL care sunt mai interesante exista doar pe hartie si in poze, niciodata la raft.

    (Citează)

  • La Lidl trebuie sa mergi in ziua de Luni sau Joi când încep promoțiile pentru ca produsele se termina repede. Eu locuiesc la marginea orașului unde Lidl este gard in gard cu un Kaufland dar Lidl este tot timpul plin de navetiști pentru ca au preturi mai mici desi au multe mărci necunoscute dar multi nu fac diferenta intre American Cola si Coca Cola.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus