un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 septembrie 2018

11 Sep 2018  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

17 ani de la atentatele 9/11. Dacă aveți timp, citiți acest articol mai vechi, dar încă la fel de bun.

    9 comentarii

  1. E bine venit noul update Soundcloud. Folosesc aplicatia zilnic in drum spre munca si la sala. Din experienta proprie, soundcloud-ul ghiceste bine ce fel de melodii iti plac.

      (Citează)

  2. Mi-am luat de la Bata din AFI Cotroceni, Sketchers Elite Flex cu 200 de lei. Sunt foarte comozi. Sunt curios cat rezista talpa, pare destul de moale.

      (Citează)

  3. De ce trebuie sa faca cineva o aplicatie pentru traseele ratb cand deja exista google maps, moovit si multe altele care fac deja asta?

      (Citează)

    • Da, dar acum nu stii ca trebuie sa astepti 15-20 min un autobuz. O sa vezi mai tarziu cat il astepti de fapt, dupa implementare. Binenteles ca asta nu inseamna ca va fi precis, doar nu pune gps pe ele si le vezi miscandu-se pe harta, ca uberu.

        (Citează)

  4. La cat mai multe articole privind medicina

      (Citează)

  5. lasa-ma cu fanteziile astea, asa au ars-o si cu semnalul ala din spatiu care l-au invartit pe toate partile ani de zile ca nu s-a ales nimic.
    si pe elodia au gasit-o de atunci.

    Stefan:
    Cred ca merita sa bagi si stirea asta:
    https://www.seti.org/press-release/artificial-intelligence-helps-find-new-fast-radio-bursts

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus