un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG deschide mâine un showroom mare în Băneasa și are oferte bune la lansare

14 Sep 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

Dacă vreți să stați la niște cozi pentru prețuri bune, mergeți mâine, 15 septembrie (update: la ora 10), în Băneasa la noul showroom eMAG din centrul comercial Feeria, zona Mobexpert. Da, va fi aglomerat, dar se promit niște oferte foarte bune de deschidere.

Le puteți vedea aici pe toate. Printre ele:

  • Samsung Galaxy S9 – 2.499 lei.
  • Televizor LG OLED55B8PLA – 5.999 lei. Costă 7.999 lei în acest moment și este un televizor de 55 de inchi, tehnologie OLED, gama 2018, cu Dolby Vision și HDR10 și rezoluție 4K. Îmi bag unghia în gât că nu sunt în București, că mă duceam să mă bat și eu pentru unul.
  • Monitor Gaming LG 24 inchi – 799 lei pentru un model de 144 Hz și porturi USB 3.0 pe el.

Mai sunt și alte produse de toate felurile în oferta de deschidere. Prețurile vor fi valabile doar în showroom, desigur.

Deschiderea unui showroom în Feeria este o mișcare foarte bună din partea eMAG. Întâi pentru că este lângă mallul cu cele mai mari vânzări din România, adică o zonă unde vin oameni cu bani și intenție de cumpărare.

Apoi pentru că, din câte știu eu, magazinul Media Galaxy din Feeria este campion la vânzări în România, fiind cel mai bun din rețeaua Altex-Media Galaxy și cu un avans detașat în clasament. eMAG va lua o felie serioasă din acest trafic și probabil va deveni cel mai bun showroom al companiei.

În regulamentul promoției scrie că totul începe la ora 8. Dacă mergeți chiar la ora 8, așteptați-vă la o coadă kilometrică deja formată. Sunt chiar curios cum se vor desfășura lucrurile, având în vedere că galeria comercială se deschide oficial la ora 10. Probabil se va face o excepție pentru eMAG, se va forma o coadă lungă afară, apoi mulțimea va năvăli înăuntru spre magazinul eMAG?

Se deschide la ora 10, mi s-a spus. Promoțiile durează, în limita stocului, mai multe zile.

    16 comentarii

  1. Niste cantități pentru cele de mai sus ar fi de preferat. In lipsa lor este doar marketing.

      (Citează)

    • Trebuie sa te duci acolo la ora 7 ca sa prinzi produsul dorit. Se va forma coada kilometrica, sunt sigur. Sunt multe produse cu pret foarte bun (si AC si TV Smart) si se va da o lupta intre cumparatori, pentru ca nu cred ca emag va avea pe stoc produse disponibile pentru toata cererea. Norocosii si cei mai puternici vor pleca cu produsele, ghinionistii sau intarziatii vor injura emag. Cam asa a fost de fiecare data.

        (Citează)

  2. stai cum adica, iau 3 s9 si mai raman si cu bani vs un iphone 20 super mega maxi sau cum ii zice?
    ce saracie e asta

      (Citează)

  3. Samsung S9 este 2899 acum pe eMag… cum spanac ii fac reclama ca il au redus de la 3899? Candva a fost si 3899, dar acum nu mai este.

      (Citează)

  4. S-a schimbat ora de deschidere de la 8 la 10.

      (Citează)

  5. ciobanii tot de la 8 o sa se puna la coada

    rv1923:
    S-a schimbat ora de deschidere de la 8 la 10.

      (Citează)

  6. Cam d-astea vor fi și de bf

      (Citează)

  7. Sa nu uit sa pun ceasul sa sune pentru maine dimineata. Pentru ca ce altceva mai bun poti face intr-o zi de sambata decat sa trezesti de dimineata pentru a te duce in Baneasa?

      (Citează)

  8. pai nu te du boss, te-a obligat cineva?
    nu pornesc sirenele sa mergi tu la noul emag, stai acasa si joc de glezne

    gigi:
    Sa nu uit sa pun ceasul sa sune pentru maine dimineata. Pentru ca ce altceva mai bun poti face intr-o zi de sambata decat sa trezesti de dimineata pentru a te duce in Baneasa?

      (Citează)

  9. TV-ul Samsung 40MU6102 nu e rau, dar am schimbat deja cu LG si Grundig tot. Mergea de monitor pentru munca poate, dar aia nu merita sa fac atata efort ca sa imi schimb Dell-ul.

      (Citează)

  10. Tocmai am trecut pe la Băneasa.
    Cozi imense, nici urmă de “oferte”.

    Romanul are bani de cheltuit.

      (Citează)

  11. Sebid:
    Tocmai am trecut pe la Băneasa.
    Cozi imense, nici urmă de “oferte”.

    Romanul are bani de cheltuit.

    ceva promotie la tigai? as merge si eu sa stau la o coada de cateva ore

      (Citează)

  12. colectionarul

    15/09/2018 la 3:01 PM

    La ora 12:00 deja se epuizase stocul pe S9. Showroom inca neterminat, locuri goale la raft, multe produse fara pret, multa lume.

      (Citează)

  13. Eu mai astept putin, pana sa ma duc si sa vad ce au pe acolo. Cred ca am s-o fac in cursul saptamanii, eu in weekend nu calc nici in mall Baneasa, nici in IKEA.
    Oricum, e bine ca au deschis un showroom si aici. Pana acum era doar un punct de livrare (chiar daca ii zicea showroom) si imi era foarte comod sa comand produse cu ridicare persoana si sa merg seara sa le iau.
    Sunt curioasa daca functioneaza mai bine livrarea aia, la ce ora vreau eu, fiind atat de aproape. Pana acum n-a functionat. Puneam sa vina coletul la ora X si venea 4 ore mai tarziu.

      (Citează)

  14. Trecut pe acolo sambata, nu special pt Emag, ci pentru ca aveam de cumparat si din Ikea si din Carefour.
    La emag am ajuns pe la 13.30. Coada mare, dar nu ceva memorabil. Multa lume jos la casele de marcat.
    Sus, unde este de fapt showroom-ul era destul de aglomerat, insa puteai gasi relativ usor loc sa vezi exponatele.
    Cateva probleme identificate. Multe produse deja nu mai erau pe stoc, insa beneficiai de oferta chiar daca le comandai, cu mentiunea ca trebuiau comandate la consilierii Emag. Consilieri care de altfel erau foarte greu de abordat din cauza aglomeratiei.
    Multe produse aveau eticheta cu eroare, deci nu puteai vedea pretul. Trebuiau intrebati aceeasi consilieri Emag. Cum am spus si mai sus, greu de prins.
    In zona showroom-ului, 3G-ul era inexistent, probabil datorita numarului mare de accesari. Nici o sansa sa accesezi aplicatia Emag pentru informatii legate de preturi.
    Multe produse lipsa de la raft, multe produse dublate la raft.
    Atlfel ca si suprafata si gama de produse, Media Galaxy din Feeria mi se pare peste Emag.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus