un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discuția săptămânală cu Radu și Matilda – episodul 8 (despre vegetarieni, diete și Berlin)

12 Sep 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

13 comentarii

Am revenit cu noul episod, după ce săptămâna trecută am fost în Berlin și n-am înregistrat nimic. Ce ironie: am vorbit despre diete și vegetarieni!

Audio-only găsiți pe Podbean, de unde poate fi descărcat și fișierul mp3. Astfel puteți asculta în căști, pe îndelete.

Și pe Anchor.fm:

Puteți găsi înregistrarea audio și pe iTunes, Spotify, Google Podcasts și alte servicii.

    13 comentarii

  1. Cookie de ce nu participa? E asa de scarbit de vegetarieni ca pleaca din camera cand aude de ei?

    Nu zic ca nu imi plac unele produse vegetariene, gen salata de vinete, cartofii prajiti sau ardeii copti. Dar vegetarienii sunt niste idioti patentati, pentru ca daca acum 30.000 de ani oamenii nu aveau focul, nu stiau sa vaneze, nu inseama ca trebuie sa ne intoarcem la vremurile acelea.

    Carnea este o sursa esentiala de proteine si alte chestii utile corpului, sa te privezi de ea pentru ca ai gogomarle intre urechi inseamna doar ca esti retrograd si foarte probabil si prost.

    Exista bineinteles si vegetarianul suprem, care iti scoate ochii cu orice ocazie, si fara, ce bine ii este de cand este vegetarian, ce luminos ii este sufletul pentru ca nu mananca animale etc etc. Pe astia i-as calca cu motocompresorul care ar trebui sa niveleze soselele patriei.

      (Citează)

    • Radu, din toate comentariile lui Gaelex, in cate din ele are adevarul suprem iar ceilalti sunt prosti? De la nivel de cititor trendul e vizibil.

      Vegetarienii mananca cartofi prajiti si ardei copti 😀😀

        (Citează)

    • Gaelex, tata, imi permit sa-ti dau un sfat: ia-o si tu mai usor, ca de la atata venin cat razbate din comentariile tale, mi-e teama ca o sa faci infarct inainte de 20 de ani.

      Vegetarianismul e doar o optiune individuala de viata, ca atatea altele… atat timp cat nu face rau nimanui, n-ai tu treaba daca cineva doreste sa manance doar radacini sau doar iarba.

      Sigur, e agasant cand un vegetarian din asta hardcore iti scoate ochii cu orice ocazie, dar nu crezi ca tratamentul ala cu motocompresor e un pic exagerat?

        (Citează)

    • Tratamentul cu motocompresorul este solutia standard, de exemplu este valabila si pentru homosexualii care vor sa te convinga neincetat cat de minunat este stilul lor de viata si cat de natural.

      Cu un IQ de 140 sa stii ca se intampla mai des decat ai crede ca eu sa stiu mai bine decat ceilalti. Ca ei nu realizeaza, asta e, nu trebuie sa ii salvezi si sa ii luminezi pe toti.

      Am aproape 40 de ani, weekendul asta chiar, inca astept infarctul ala.

        (Citează)

  2. De pare că 60% dintre cei care se declară vegetarieni mănâncă carne:

    “When asked by the pollsters what they had eaten in the last 24 hours, 60% of the self-described “vegetarians” admitted that that had consumed red meat, poultry or fish the previous day. ”

    https://www.psychologytoday.com/intl/blog/animals-and-us/201109/why-are-there-so-few-vegetarians

      (Citează)

  3. Vegetarian din ala cel mai light (nu mananc carne, in rest de toate), confirm, foarte greu gasesc ceva atractiv de mancat, mancarurile care contin carne sunt mult mai variate si gatite in tot felul de moduri. Intr-o vreme ma saturasem de garnituri si mancam numai mbs – dar aici un alt dezavantaj, ca nu mananci legume deloc.

      (Citează)

  4. eu zic ca discutia asta saptamanala ar trebui sa fie mai lunga.

    30-40 de minute cat are acum nu ajunge nici pe o masea, bine ar fi macar 3 ore, ideal ar fi sa faceti pur si simplu live streaming din casa timp de 24 de ore pe zi.

    de-abia atunci o sa ma uit si eu.

      (Citează)

  5. ce-mi locatii recomanzi in berlin, vizitat/mancat?

      (Citează)

    • tripadvisor, sort by popularity – ca acolo se duc toti turistii gramada. ;)

      alex:
      ce-mi locatii recomanzi in berlin, vizitat/mancat?

        (Citează)

  6. Pentru una din cele mai tari experiente pe care o poti avea in Germania, recomand Dusseldorf sau Koln in perioada carnavalului (in 2019 va fi de pe 28 februarie pe 4 martie). 5 zile non stop de distractie, in care toata lumea e costumata si petrece pe strazile din centru (care se transforma intr-un club in aer liber) si in cluburi. Nu stiu cum sunt in restul anului, dar la Carnaval germanii (si mai ales germancele :p) chiar stiu sa se distreze.

      (Citează)

  7. Marean:
    Gaelex, tata, imi permit sa-ti dau un sfat: ia-o si tu mai usor, ca de la atata venin cat razbate din comentariile tale, mi-e teama ca o sa faci infarct inainte de 20 de ani.

    Vegetarianismul e doar o optiune individuala de viata, ca atatea altele… atat timp cat nu face rau nimanui, n-ai tu treaba daca cineva doreste sa manance doar radacini sau doar iarba.

    Sigur, e agasant cand un vegetarian din asta hardcore iti scoate ochii cu orice ocazie, dar nu crezi ca tratamentul ala cu motocompresor e un pic exagerat?

    Stai linistit, mie mi-a urat viol in grup la articolul despre Bucharest Streetfood, doar pentru ca i-am zis ALTUI comentator (LOL), ca nu il obliga nimeni sa mearga acolo daca nu-i place. Asadar, citesti Gaelex si dai scroll instant.

      (Citează)

  8. Gaelex:
    Si este evident ca nu ai inteles nimic iar Martin Luther King Jr. a murit degeaba.
    https://www.youtube.com/watch?v=KjlX7esSFII

    Este si mai evident ca nu ai inteles tu nimic. Toti avem dreptul sa ne exprimam liber, pentru asta s-a murit acum 30 de ani. Ba eu as spune chiar si obligatia de a ne exprima. Daca tot ai varsta pe care ai mentionat-o , inseamna ca ar trebui sa-ti aduci aminte ceva de atunci. De aici si pana la a dori cuiva sa fie calcat de motocompresor ptr ca incearca sa te convinga de ceva anume, indiferent ce, e cale foarte lunga. Convinge-l si tu la randul tau e mai sanatos sa manance ceafa de porc sau mai stiu eu ce altceva. Revizuieste-ti atitudinea .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus