un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 9 august 2018

9 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Conturi mișto de Instagram: Anna Devis, nevasta celui de ieri, cu fotografii diferite.

  15 comentarii

 1. Chrome rezolvă integrarea cu notificările native Windows 10.
  Nu stiam eu de ce imi apar de ieri notificari ca am primit un mail nou si in chrome si in windows. Enervant. Notificarile din windows sunt la fel de utile ca un cui in talpa din punctul meu de vedere.

    (Citează)

  • Îți apar notificări doar de la aplicațiile cărora le permiți sa facă acest lucru. E treaba ta sa-ti faci curățenie in setări și să previi duplicatele.

     (Citează)

 2. eu m-am saturat de “stiri” despre noul iphone.
  boss, nu intereseaza pe nimeni. cand o sa fie lansat, ok, cool.
  pana atunci ce rost are sa tot scri pe subiectul asta?

    (Citează)

  • Mai citesc și alte persoane blogul, nu doar tu. Poate pe mine, de exemplu, mă interesează.
   Plus că, daca vrem citim, dacă nu, scroll over, nu suntem captivi aici.
   Eu, cum nu-i plătesc facturile, PC-ul si cafeaua, nu-mi permit să-i spun despre ce să scrie. Asta merge la lăutari… cu dedicațiile.
   Dar știi ce are rost? Să mai pui un “i” la scrii.

     (Citează)

  • Lasa boosslean ca ma intereseaza pe mine si pe altii, pt ca in octombrie trebuie sa imi aleg telefon, fie iphone, fie android.
   Tu sari peste, preferabil direct la tâțe!

     (Citează)

 3. Din pacate au actualizat articolul si uzina Ford din Craiova nu va primi niciun exoschelet. Un fel de “Voi nu meritati, sclavilor, e mai ieftin sa va inlocuim”

    (Citează)

 4. Cel mai nou parc din Iași, în stânga imaginii: https://www.instagram.com/p/BmQCbxkBE4C/

    (Citează)

 5. Slaba si scumpa oferta pentru haiacasa.tv. Nu au primele 3 posturi ca audienta ( pro, antena si kanal d), iar din 28 de posturi au 8 cu muzica, 6 regionale si 2 religioase.

  Daca nu ma insel, tot ce au ei in oferta se poate prinde la liber pe satelit, dar ei cer pret de netflix (8$). Ma intreb daca in afara de iOS, Android si Fire ofera si integrare cu Kodi pentru Raspberry

    (Citează)

 6. Astazi pe Play Store in categoria Top Apps topul afisat incepe cu locul 2. Primul loc nu este vizibil. De ce? In USA Info Wars este cea mai downloadata aplicatie. Au fost cenzurati duminica de pe Facebook, Apple podcasts, Youtube etc. Acum Google ii “Shadow ban” in play store.

    (Citează)

  • Daca nu iti apare prima aplicatie, insemna ca deja o ai instalata.
   Default se afiseaza doar aplicatiile pe care nu le ai.

     (Citează)

 7. 1. https://i.imgur.com/cjLkb3w.png
  2. nu sunt afisate in top aplicatiile deja instalate, de aia incepe cu 2
  3. chiar daca Google nu i-ar afisa, e dreptul lor sa o faca

    (Citează)

  • Nu am amplicatia instalata, si nu o vad. Exista optiunea sa vezi apliactiile instalate.

   Daca crezi ca este corect ca google sa limiteze accesul la informatie atunci esti un fericit. Publicul american nu crede acelasi lucru, motiv pt care au ales sa intre in contact direct cu IW prin aplicatie.

   Acum cateva saptamani cand Facebook a facut publice datele financiare, Radu nu a avut in vedere oamenii dezamagiti de modul in care platforma limitează reach-ul mai multuor figuri influente cu vederi conservatoare. Facebook o sa ajunga un chat.

   Este mai bine asa acum au un loc pe piata Gab, Bitchute, Minds.
   In sfera politica Youtube este foloait ca platforma ieftina de a gadui continutul video. Oamenii fac bani prin donatii de la subscriberi, nu google. Canalele lor nu apar la search decat pe paginile 2-3 chiar daca nr comentarilor numarul de vizionari depasec cu cateva ordine de marime primele video returnate.
   Anyway, sunt vremuri interesante.

     (Citează)

 8. Sa ne tii la curent te rog cand divorteaza aia de pe instagram.

    (Citează)

 9. Fain pixel 3, doar că dacă iesa pe piata ca și iphonul pe la 1100€ ……

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus