un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 august 2018

8 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Conturi mișto de Instagram: Daniel Rueda. Fără photoshop, construiesc tot ce-i acolo din hârtie, vopsea și alte decorațiuni, vedeți în Stories câte un making of.

    17 comentarii

  1. Valeu, ai dat stire data ieri si de Vali (aia cu Alexa). Iar se supara pe tine.

      (Citează)

  2. Uraaa!! Sunt din nou in urma cu 2 versiuni majore de Android. Multumesc, Google! Multumesc, Sony! Multumesc, PSD!

      (Citează)

  3. @Catalin Tanase: Google e de vina ca accepta situatia de atata timp. Ar trebui sa impuna tuturor producatorilor acelasi nivel de suport ca la Pixel, si daca nu il respecta sa retraga certificarile. Dar prefera sa se spele pe maini si sa te lase pe tine sa crezi ca e numai vina lui Sony.

      (Citează)

    • Dupa ce tocmai si-au luat amenda de la UE pentru conditiile impuse producatorilor?

        (Citează)

    • Da, Andrei, probabil ai dreptate, dar asta e tot rezultatul faptului ca au bagat capul intre urechi si au ignorat problema, multumindu-se sa colecteze date si sa faca bani.
      Daca aveau de la inceput reguli clare si nu o ardeau cu minciuni gen “e open source si poate oricine sa faca ce vrea cu el” nu ajungeau in situatia asta, in care nu pot sa faca ce vor cu propriul sistem de operare.
      Microsoft a aratat ca se poate. Doar ca se pare ca nu se poate sa faci si bani gramada si sa iti respecti in acelasi timp utilizatorii si partenerii.

        (Citează)

  4. Apropo de firme date in judecata de fosti angajati, SKIN Media S.R.L. este probabil distribuitorul de Nikon cu cele mai multe procese avute pe subiecte din dreptul muncii.

      (Citează)

  5. Sorin:
    Z5c. Ultimul security patch e din septembrie 2017.

    Te înțeleg, îl are și nevastă-mea, dar nu e lansat în septembrie 2015? Adică se cam fac cei 2 ani…

      (Citează)

  6. nwradu:
    Ce telefon? Eu am 8 cu security patch de august pe al meu.

    Ce telefon ai Radule ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus