un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 august 2018

23 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Conturi româneșți de Instagram: Alexandra Urs, recomandată de George.

  13 comentarii

 1. Urat din toate pozitiile Google Pixel 3 XL

    (Citează)

 2. Eu folosesc Gboard și îmi place. Se poate tasta prin slide și e destul de bun la prezicerea cuvintelor, inclusiv la modul bilingv.

  Mai puține opțiune decât Swiftkey, dar nici nu am avut nevoie.

    (Citează)

  • Și SwiftKey la fel. Eu l-am configurat pe engleză și română și prezice din ambele, are și slide pe taste, plus multe opțiuni de configurare, butoane săgeți, dimensiuni etc.

     (Citează)

 3. Am fost in capitala Nevadei!

    (Citează)

 4. e de luni in portul Constanta, ca si cealalta cutie de conserva, Carney
  https://www.dvidshub.net/image/4663048/180820-n-rg482-076
  https://www.dvidshub.net/image/4661946/uss-carney

    (Citează)

 5. Haha vom avea Dacia produsa in Rusia.

    (Citează)

 6. Eu am trecut la Gboard si mi se pare mai bun decat SwiftKey. Are predictii mai bune, mai ales cand trebuie sa mai scrii si in engleza fara sa fie nevoie sa treci manual pe limba engleza.

    (Citează)

 7. Nu are cum sa aiba 6.7 inchi. 6.2 suna mai plauzibil. Nici in poza nu pare asa mare.

    (Citează)

 8. nwradu:
  Și SwiftKey la fel. Eu l-am configurat pe engleză și română și prezice din ambele, are și slide pe taste, plus multe opțiuni de configurare, butoane săgeți, dimensiuni etc.

  La unele chestii e mai bine să fie gen “just works”.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus