un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 august 2018

16 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Conturi de Instagram: Minimalism.

  8 comentarii

 1. Trebuie cineva să țină în spate sistemul bugetar care se bucură de o vancanță binemeritată de 5 zile.

    (Citează)

 2. Off topic: acum câteva luni era in voga un subiect despre un pasaj din București care avea stâlpii de susținere foarte deteriorați. Sunt curios dacă după episodul din Genova s-au ambalat să-l facă mai repede

    (Citează)

  • Ce sa-i mai faca?
   L-au facut, acum arata bine.

     (Citează)

  • Cred că sunt la faza pregătirii licitației. Expertiza a apărut prin mai, și zicea că nu se dărâmă (încă).

   Sunt probleme acolo pentru că podul e al CFRului, dar strada e la PMB (sau la sectorul 1, nu mai știu exact).

     (Citează)

 3. Radu:
  Ce sa-i mai faca?
  L-au facut, acum arata bine.

  Serios ? Cand l-au facut?
  Ieri seara cand am trecut ultima data pe acolo nu se incepuse nimic.

    (Citează)

 4. Andrei:Serios ? Cand l-au facut?
  Ieri seara cand am trecut ultima data pe acolo nu se incepuse nimic..

  Mai citeste si tu stirile din cand in cand, nu sta numai pe antena 3. I-au dat o mana de ipsos si au zis ca e gata, reparat.

    (Citează)

  • Au astupat găurile cu ipsos, da, ca să nu mai sperie șoferii prin aspectul său. Am trecut pe acolo în drum spre Summer Well și m-am bucurat că aveam viteză.

     (Citează)

  • Radu, nu inteleg de ce te-ai bucurat ca aveai viteza. La viteza mai mare produci trepidatii mai puternice. Si nu cred ca poti sa prinzi suficienta viteza incat sa bati gravitatia :)

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus