blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Samsung lansează tableta Tab S4

2 Aug 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Samsung a prezentat ieri oficial tableta Galaxy Tab S4, un model de 10,5 inchi cu hardware foarte performant, stylus (neincorporat) și margini subțiri.

Tableta este bună, dar se putea și mai bine. Are chipset Snapdragon 835, ceea ce este un pic ciudat (nu folosește un Samsung Exynos și nici noul Snapdragon 845), dar asta nu-i deranjant. Are 64 sau 256 GB stocare internă și slot microSD, 4 GB memorie RAM (mă așteptam la 6 GB), baterie de 7300 mAh și 4 difuzoare. Interesant este că are și conectivitate LTE.

Este și prima tabletă cu Samsung DeX integrat. Mai ales cuplată cu o tastatură rabatabilă făcută de Samsung pentru această tabletă, devine un soi de laptop, DeX asigurând o interfață ca de PC. E bine.

Acum posibila problemă: are marginile destul de înguste. La un telefon asta nu-i o problemă așa mare pentru că telefonul se ține în palmă, iar degetele doar îi asigură stabilitate. O tabletă se ține cu degetele, cu o priză solidă pe una sau două dintre părțile laterale.

Eu am o tabletă Tab S2 de 8 inchi, cumpărată acum mai mulți ani, și este excelentă pe toate planurile. Uneori însă chiar și ei în declanșez ecranul din greșeală când o țin în mâini, iar bezel-ul ei nu este îngust ca la Tab S4. Nu știu dacă acest element de design va fi deranjant, nu fără a vedea în mâinile mele tableta, dar s-ar putea să fie o gamă de produse unde o ramă foarte îngustă să nu fie tocmai soluția ea mai bună.

Apropo, sunt super-ofticat că nu se produce și un Tab S4 de 8 inchi, ceea ce pentru mine ar fi ideal și un motiv de upgrade (deși S2-ul încă merge perfect, bateria ține binișor și rulează Android 7).

Pe 9 august, la ora 19, prezintă și noul Note9. Nu știu de ce n-au păstrat și tableta pentru atunci, să vină la pachet cu telefonul nou.

  6 comentarii

 1. cat e halatul?

    (Citează)

 2. “Euro prices for the 64GB model are €700 for the Wi-Fi only unit and €760 for the LTE model. The Book Cover keyboard will be €150 while a regular protective cover will be €70. A charging dock will be available for €60. The tablet will be in stores from August 24.” Citat de pe GSMArena.

    (Citează)

 3. Deci tabletele au ajuns sa coste mai mult decat un laptob bunicel! De ce as lua tableta cu tastatura in loc de laptop? De dobitoc!

    (Citează)

 4. Decât să-mi iau Tab S4 mai bine imi iau direct TAB 71 si distractia e infinit mai mare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus