un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 18 august 2018

19 Aug 2018  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Mai multe detalii despre Insula Paștelui și polinezienii ce au construit statuile de acolo. Dar tot nu știe nimeni de ce au sculptat peste o mie de statui de mari dimensiuni, deși erau puțini oameni pe o insulă destul de mică.

Un interviu cu Elon Musk. Nici măcar oamenii robotici precum Musk nu fac față la prea multă muncă.

Cum ar fi fost Seinfeld în vremurile de astăzi. Cineva a gândit scenarii care s-ar potrivi foarte bine în serial.

Povestea a doi americani care și-au dat seama că petrec întreaga viață la muncă și au plecat în jurul lumii cu bicicleta. Erau în Tadjikistan când au fost loviți cu mașina și omorâți de soldați ISIS din simplul motiv că păreau infideli.

Cum să-ți iei concediu când ești influencer. Îmi pare rău, dar nu pot trata serios un astfel de subiect. Nu mi se pare că cineva din România este la nivelul de a scrie așa ceva, poate doar Inna sau Antonia sau alte 2-3 vedete ce ar fi recunoscute în fiecare minut al zilei oriunde ar merge.

Se caută om care să stea pe o insulă din Grecia și să aibă grijă de 55 de pisici. Și e un job plătit, cu tot cu casă.

Nemții folosesc tot felul de tertipuri pentru a vinde produse cu însemne naziste sau pro-Hitler. Nu mă mir, e o piață pentru orice și e normal să o încerce cineva.

Cum a schimbat Tripadvisor industria turismului.Probabil unul dintre cele mai utile servicii online, acum este o companie gigantică ce deține 28 de alte companii, deși trece printr-un ușor declin deoarece este prea mare.

Ce kituri de călătorie dau unele companii aeriene pasagerilor din business și first class. Îmi place că majoritatea nu s-au dus spre marile case de modă sau parfumuri pentru astfel de produse, ci au preferat produse locale, din țara lor de origine.

O rețetă de mușchi Wellington, dacă doriți să gătiți. Din video, pare ușor de făcut.

Fernando Alonso se retrage din Formula 1, Carlos Sainz îi ia locul la McLaren.

Louis Vuitton a lansat prima lor colecție de parfumuri pentru bărbați. Aș vrea să le miros și eu, dar în magazinele uzuale de parfumuri nu le-am văzut, probabil vor fi la Marriott.

Despre Point Roberts, o enclavă a SUA în Canada.

    19 comentarii

  1. Mircea Lucian

    19/08/2018 la 8:34 AM

    Erata: ” necredinciosi”, nu “infideli”.

      (Citează)

  2. Pfff ce naiba influențează fătuca aceea, felul în care stă rola de hârtie la toaletă?!
    Nu mai loc în orașul ăsta de câți influenceri d-ăștia la kg sunt…

      (Citează)

  3. Dacă și aia e influețăr … !

      (Citează)

  4. Ai uitat de Buhnici la influenceri…

    Are MKBHD un interviu cu Elon Musk. Il intreaba daca performantele declarate ale lui roadster 2 vin dintr-o tehnologie deja existenta sau sunt aproimate ca evolutie a tehnologiei pt anul 2020. EM raspunde prin papusoi.

      (Citează)

  5. Elon Musk ar trebui sa delege mai mult, dar nu este in stare, pentru ca are aceeasi problema pe care o au toti bisnitarii din prima generatie. Le este frica. Au mania si obsesia controlului. Daca nu fac ‘nspe randuri de sedinte au impresia ca nu se intampla nimic. Realitatea este ca sedintele sunt timp pierdut, neproductiv, din care nu rezulta decat o incarcare si mai mare pentru participantii. Ca sa recupereze ce ar fi facut daca nu erau la sedinta trebuie sa traga de ei si mai mult sau sa faca ore suplimentare.

    INNA este un non-talent, Antonia la fel si in plus in timp ce era maritata cu unul bogat care a facut-o vedeta, se culca cu altul.

    55 de pisici e cam mult chiar si pentru mine :).

      (Citează)

    • La Elon Musk greșești. Nu preferă deloc ședințele și nu deleagă pentru că nu a găsit pers potrivită încă, și asta doar la Tesla. La SpaceX, ce zici, deleagă? Repede l-ai mai citit, ce să zic…

        (Citează)

    • Cocos… esti un profan… Sa il compari pe Must cu un bișnițari e atât de low…

        (Citează)

    • Gaelex vorbește de parcă tocmai l-a cumpărat pe Elon cu banii de mic dejun și deja a și ajuns pe Marte, de 2 ori.

        (Citează)

  6. Influ ce ma??
    O anonima.

    Altfel când auzi ce probleme are ea ca își creste business ul dacă postează online și că ce dileme are, Jesus.

      (Citează)

  7. Praise be!

      (Citează)

  8. M-a intristat povestea biciclistilor.

      (Citează)

  9. “Nu știe nimeni de ce au construit statuile moai”
    Tot așa, peste multă, multă vreme, poate oamenii se vor întreba de ce strămoșii lor au construit mii de clădiri mari, cu cruce în vârful acoperișului și cu arhitectură ciudată, in care este evident că n-a locuit nimeni.

      (Citează)

  10. Influ….. Wha? Aproape am râs.

      (Citează)

  11. Ma gandesc unde sa ma duc cu prietena de Valentine’s day. Poate un weekend in Irak. Nici Siria nu suna rau.

      (Citează)

    • Coreea de Nord e frumoasa in aceasta perioada a anului, if you love the smell of napalm in the morning.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus