un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vreți să vedeți o paradă de Ziua Marinei?

31 Jul 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Dacă nu aveți la ce să vă uitați, iată parada rusească de Ziua Marinei, de pe 29 iulie, comentată de cea mai plictisită voce în engleză pe care o veți auzi vreodată.

Parada a avut loc pe râul Neva din Sankt Petersburg, dar navele mari nu au încăput acolo, așa că au fost prezentate la final, în altă zonă. Dați direct la minutul 55 pentru ele, puteți vedea:

  • numarul 417 – fregata Amiral Gorshkov, cu ceva caracteristic stealth și este înarmată cu rachete supersonice anti-navă.
  • numărul 135 – navă de desant amfibiu Ivan Gren, care poate transporta până la mal 13 tancuri de luptă sau 30 de transportoare blindate și infanteria necesară.

Mai sunt și alte nave pe acolo, plus submarinul Orel și avioane. Dacă vedeți un număr de identificare pe carenă, căutați-l aici.

Mă așteptam la mai multe de la paradă. Portavionul Amiralul Kuznetov este probabil încă la reparație, după ce a fost remorcat acolo cu defecțiuni la motoare, iar despre jumătate dintre navele noi de la paradă se spune că au diverse probleme constructive.

    5 comentarii

  1. Voce aia m-a făcută să dau quit instant. Nu puteau să pună și ei un comentator mai strălucit? :))

      (Citează)

    • Vocea aia (in engleza) traduce ce zic aia in rusa. E “plictisit” pentru ca e mai degraba atent la ce se vorbeste.

        (Citează)

  2. portavionul ala e tot timpul in pana, nu il bagau in parada ca da prost la propaganda.

      (Citează)

  3. Kuznetov, sarmanul, n-are nici ce sa zboare, ca imi amintesc despre niste bube nasoale cu MiG29K. Da’ am auzit ca a facut niste probe cu contramasurile pe baza de fum in Mediterana, care-au iesit bine.

      (Citează)

    • Daca rușii sunt așa slabi la pana mea băgăm așa de mulți bani în armament? Ar putea fi investiți în încă un reactor la Cernavodă. Despre mig-29mk este adevărat că au o problemă, zboară. Asta spre deosebire de f16- ele nostru. Înainte să termine piloții pregătirea probabil vom epuiza resursa de zbor.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus