un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 15 iulie 2018

15 Jul 2018  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Un jurnalist a blocat acordarea titlului de doctor ministrului Liviu Pop. A participat la prezentarea tezei și l-a acuzat de plagiat chiar acolo, cu exemple concrete, în fața comisiei.

Arnold Schwarzenegger și soția sa sunt de 7 ani în proces de divorț. Eu cred că de fapt nu vor să divorțeze.

Statistica neagră a MiG-urilor prăbușite. Pe scurt, 24 de aeronave s-au prăbușit din 1990 încoace.

Cum să comanzi vin la restaurant. E un ghid destul de bun, plus că explică bine de ce oamenii comandă în general a doua cea mai ieftină sticlă.

Kylie Jenner se apropie de a face un miliard de dolari avere. Are 20 de ani și banii i-a făcut din faptul că a ajuns celebră pe Internet și TV, iar publicitatea, linia de cosmetice și alte venituri ajung la această sumă. Nu-s chiar de acord cu “self made”, că s-a folosit de banii și faima familiei pentru a deveni așa populară sau pentru a avea bani de investit, dar în fond mulți copii de vedete au acces la același tip de resurse și nu fac nimic.

Cele mai bune destinații din Asia în 2018, conform Lonely Planet. Chiang Mai este în listă, puteți citi mai multe despre orașul thailandez în articolele mele. La anul sper să ajung din nou acolo și cu Matilda.

Un inginer român a fost răpit în Africa. Cel răpit în Burkina Faso în 2015 este încă în mâinile teroriștilor, după cum dovedea o înregistrare recentă. Sunt curios ce face statul român în acest sens.

Stormy Daniels a fost arestată într-un club de striptease pentru că a atins un client. Mi se pare interesant că au o lege ce interzice dansatoarelor să atingă clienții, deși acum este prima oară când a fost aplicată de poliție.

Despre Arabian Gazelles, un grup de femei ce conduc super-mașini în Dubai. Și totuși bărbații nu le respectă.

Fondatorul Papa John părăsește compania după încă un scandal rasial. Partea amuzantă este că a folosit un cuvânt rasial interzis într-un call intern, în companie, în timpul unui exercițiu despre cum să eviți crizele de PR.

Fotbalul feminin nu e lipsit de faulturi amuzante. Un clip demonstrează cu brio asta sau poate faptul că respectiva domnișoară este nebună.

Avocado uriași.

Ashley Madison revine. Site-ul de găsit amante și amanți se bucură de o creștere a numărului de utilizatori, după o reorganizare masivă.

Croația folosește o tehnologie numită STATS Edge pentru football analytics. Bine, și Germania folosea o tehnologie SAP și s-au dus acasă rapid.

Episodul live din Discuția săptămânală cu Radu și Matilda se va filma live pe Facebook probabil pe la ora 16.

  11 comentarii

 1. Statistica neagră a MiG-urilor prăbușite. Pe scurt, 24 de aeronave s-au prăbușit din 1990 încoace.

  Deci ăia de la Vacanța Mare știau ceva când au zis că nu mai e nevoie ca țăranii să are pământul. Mai cade un MIG și gata, rezolvă 1-2 hectare…

    (Citează)

 2. Jenner arata de parca ar avea 40 de ani, nu 20.

    (Citează)

  • Astea sunt la moda acum, n-ai vazut ca si Radu ne baga in fiecare zi cate una. La 40 o sa arate precum mă-sa lu Stalonne. :)

     (Citează)

 3. Mi se pare normal: divorteaza de Arnold Schwarzenegger si se marita… cu cine?

    (Citează)

 4. trebuie sa respecti o femei pentru ca conduce o masina scumpa?

    (Citează)

 5. Mie mi-a fost mult timp rusine sa comand vin la restaurant, pentru ca nu ma pricepeam deloc la domeniul acesta. Luam mai mult ce recomanda chelnerul. Nici acum nu excelez, am invatat doar cateva reguli de baza: vin alb la carnuri usoare, in general de pasare si peste, vin rosu la fripturi si preparate mai grele.

    (Citează)

  • Niciodata sa nu urmezi recomandarea ospatarilor. La vinuri o fi altceva insa la mancare sigur vor recomanda ceea ce le-a ramas de ieri. Asta mi-au spus-o mai multi ospatari.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus