un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 iunie 2018

4 Jun 2018  ·

ȘTIRI  ·

28 comentarii

Conturi românești NSFW: Marinova, recomandată de George.

    28 comentarii

  1. Pacat, GitHub era o chestie faina. O sa-i ducem lipsa.

      (Citează)

    • M-ar mira să-i schimbe ceva.

        (Citează)

    • Momentan e doar un zvon. Microsoft au dezmintit in acest moment ideea.

        (Citează)

    • Din start va recomanda Edge pentru o experienta optima. Au dat prea multi bani pe el pentru a nu-l monetiza mai bine decat o facea github.

      nwradu:
      M-ar mira să-i schimbe ceva.

        (Citează)

    • Exista alternative in caz ca-l strica

        (Citează)

    • Emag se imbata cu apa rece, afaceri pe banii distribuitorilor si pierderi de ani de zile, noroc cu super promotiile lor zilnice :)

      Evoluţia “spectaculoasa” reflectă şi integrarea, de la 1 iulie 2017, a retailerului online de modă Fashion Days, care a avut în 2016 afaceri de 228 mil. lei.

      eMag a înregistrat pierderi nete de 111,3 mil. lei (24,4 mil. euro) anul trecut, mai mari cu 30% faţă de anul anterior. În 2016 compania raportase pierderi nete de 85,3 mil. lei (19 mil. euro), în scădere cu aproape 30% faţă de 2015.

      Datoriile totale ale eMAG se ridicau la 1,097 mld. lei (240,3 mil. euro) la finele anului 2017, în creştere cu 40,4% faţă de anul anterior.

        (Citează)

  2. Cutii de viteze nu de viteză.

      (Citează)

  3. Statele alea americane care investesc in infrastructura masinilor electrice sunt foarte liberale. Asta spune totul – e clar ca masinile electrice vor esua.

      (Citează)

  4. cea mai importanta stire tech a zilei dupa parerea mea este WWDC-ul care este diseara. poate vrei sa il adaugi

      (Citează)

  5. P-aia a ciupit-o albina de buze?

      (Citează)

  6. un video review la pizza. mie mi-a placut.

    https://youtu.be/5hbDBW2id0Y?t=2m5s

      (Citează)

  7. In toate pozele de pe net cu telefonul celor de la Red , nu este fotografiat niciodată din față, astfel încât să vedem ecranul.

      (Citează)

  8. nwradu:
    M-ar mira să-i schimbe ceva.

    Nu o sa poti face pull dar o sa aiba emojis

      (Citează)

  9. Marinova sau o vrei la Steaua*?

    *FCSB

      (Citează)

  10. Grozava pizza.

      (Citează)

  11. Microsoft nu o sa strice GitHub, iar cei care se “tem” ca le vede Microsoft codul, pot folosi bine mersi https://bitbucket.org/, sau un server Git privat.

      (Citează)

    • De ce esti tu asa de sigur? Multe companii cumparate de M$ nu au avut un final fericit. Vezi cat de blamata este achizitia de Twitter de utilizatorii github. M$ si-a bagat nasul in lumea opensource unde marile corporatii IT nu sunt deloc iubite.

        (Citează)

  12. Am zburat de curand cu Austrian si am avut oarece probleme cu legătură din cauza lor. După lungi discuții cu re rutarea, cazarea pentru ca nu mai existau zboruri s a m d, La final, EU ii intreb daca nu cumva ma calific si pentru compensații. Drăguță, domnisoara mi-a spus că da dar exista un departament/birou specializat care se ocupă de asa ceva, ele nu pot rezolva nimic in aeroport. Asa ca mi-a dat o carte de vizita pentru contact. Am zis ca e bine, merge treaba fără certuri. Cand am ajuns acasa si am citit cartea de vizita, singura modalitate de contact era…un număr de FAX.

      (Citează)

  13. Mersi de pont. am să încerc soluția ta. ești mai eficient ca cei de la ghișeu.

    ElZorab:
    De la austrian am primit de 2 ori despagubirea fara nici o discutie. Completezi formularul de aici: https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://ec.europa.eu/transport/sites/transport/files/themes/passengers/air/doc/complain_form/eu_complaint_form_en.pdf&ved=2ahUKEwiJ8MmC8brbAhUCbxQKHeF1AsgQFjAAegQICBAB&usg=AOvVaw2cQMSZAnGvnC1AX5MHNpnz
    -il scanezi
    – si faci upload undeva pe site-ul austrian (au oe undeva o sectiune d complaint sua ceva de genul)
    – astepti (in 2-4) saptamani ai raspuns de la ei si imediat dupa iti trimit banii in cont
    (Mai ai alternativa firmelor specializate pe asa ceva, ei se ocupa de tot si iti iau un procent din despagubire)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus