blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 12 iunie 2018

12 Jun 2018  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

NSFW: Dariya.

  10 comentarii

 1. E veche pagina aia de memories pe Facebook. Eu am observat-o de cateva luni de zile, nu stiu de cand imi aparuse.

    (Citează)

 2. Fitbit-ul ăla este similar cu Fitbit Alta. Totuși pentru copii aș alege Garmin Vivofit 4, are baterie care durează ~1 an și este waterproof(Ace-ul este doar splashproof și mi se pare mult mai sensibil la șocuri).

    (Citează)

 3. “Rulează la 4 GHz, poate urca la 5 GHz în turbo.”

  5GHz turbo pe un singur nucleu. Pentru 2-6 nuclee in turbo frecventele sunt identice cu 8700K! Avem aceeasi mazga termoconductoare intre IHS si pastila de siliciu iar potentialul de OC identic.

  Practic, nu are niciun sens ca cineva sa dea banii in plus pe acest model fata de 8700K.

    (Citează)

 4. Intalnirea de la Singapore deja s-a terminat. S-a decis denuclearizarea Coreei de Nord. Intalnirea a durat 30 minute. Acum Trump si Kim Jong Un is la o pizza. Va tin la curent.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus