blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Și PC Garage are un joc de pronosticuri pentru fotbal, iar premiile sunt mari

13 Jun 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

4 comentarii

Dacă vreți să intrați în spiritul Campionatului Mondial de Fotbal cu un alt joc de pronosticuri, are PC Garage unul pe site, ceea ce deja este o tradiție pentru ei în timpul turneelor de acest tip.

La cel de pe site-ul oficial FIFA nu aveți șanse de câștig, sunt milioane de jucători, dar la PC Garage sunt șanse mai mari. Premiul cel mare este un ultrabook HP Spectre de 13,3 inchi, în valoare de 5.500 de lei, dar se premiază până la locul 20, între premii fiind și televizor de 65 de inchi, consolă Xbox One S, scaun de gaming, mouși, căști, rucsacuri și altele.

Se dau premii și pentru punctajele din fazele eliminatorii, iar în fiecare zi cu meci, jucătorul cu cel mai mare punctaj va câștiga un SSD.

Puteți juca oricând, pronosticurile trebuie introduse până la ora începerii partidei. Vedeți că sunt două competiții, de fapt, una cu pronosticuri la meciuri și alta cu poziția finală a echipelor în grupe. Pronosticurile pentru grupe trebuie introduse înainte de începerea campionatului.

Dacă nu câștigați, măcar rămâneți cu plăcerea unui joc între români. Dacă citiți regulamentul, veți vedea că e necesar să aveți numele real trecut în contul de client.

  4 comentarii

 1. partikip
  ?

    (Citează)

 2. De ce trebuie numele real ? Nu contravine GDRP ?

    (Citează)

  • Pai GDPR incurajeaza folosirea de porecle sau nume fals?

   Sunt convins ca premiul se poate acorda fara nicio problema lui Gigolo123, de exemplu.

     (Citează)

 3. M-am inscris in concurs, desi nu am treaba cu fotbalul. Daca se nimereste sa castig ceva, iti fac cinste cu un burger :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus