un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Și PC Garage are un joc de pronosticuri pentru fotbal, iar premiile sunt mari

13 Jun 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

4 comentarii

Dacă vreți să intrați în spiritul Campionatului Mondial de Fotbal cu un alt joc de pronosticuri, are PC Garage unul pe site, ceea ce deja este o tradiție pentru ei în timpul turneelor de acest tip.

La cel de pe site-ul oficial FIFA nu aveți șanse de câștig, sunt milioane de jucători, dar la PC Garage sunt șanse mai mari. Premiul cel mare este un ultrabook HP Spectre de 13,3 inchi, în valoare de 5.500 de lei, dar se premiază până la locul 20, între premii fiind și televizor de 65 de inchi, consolă Xbox One S, scaun de gaming, mouși, căști, rucsacuri și altele.

Se dau premii și pentru punctajele din fazele eliminatorii, iar în fiecare zi cu meci, jucătorul cu cel mai mare punctaj va câștiga un SSD.

Puteți juca oricând, pronosticurile trebuie introduse până la ora începerii partidei. Vedeți că sunt două competiții, de fapt, una cu pronosticuri la meciuri și alta cu poziția finală a echipelor în grupe. Pronosticurile pentru grupe trebuie introduse înainte de începerea campionatului.

Dacă nu câștigați, măcar rămâneți cu plăcerea unui joc între români. Dacă citiți regulamentul, veți vedea că e necesar să aveți numele real trecut în contul de client.

  4 comentarii

 1. partikip
  ?

    (Citează)

 2. De ce trebuie numele real ? Nu contravine GDRP ?

    (Citează)

  • Pai GDPR incurajeaza folosirea de porecle sau nume fals?

   Sunt convins ca premiul se poate acorda fara nicio problema lui Gigolo123, de exemplu.

     (Citează)

 3. M-am inscris in concurs, desi nu am treaba cu fotbalul. Daca se nimereste sa castig ceva, iti fac cinste cu un burger :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus