un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri de preț la jocuri la Steam Summer Sale 2018

27 Jun 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Ce bine, m-am întors din concediu la timp pentru Steam Summer Sale, o perioadă ce ține până pe 5 iulie și oferă reduceri de preț la diverse jocuri.

  • PUBG – 20 euro, ceea ce nu-i o reducere extraordinară, dar dacă vreți să vă apucați de acest joc, acum e un moment mai bun pentru asta. Eu îl joc în continuare, o nouă hartă a fost acum introdusă, mi se pare că totul merge binișor.
  • GTA 5 – 20 de euro
  • Final Fantasy 15 pentru Windows – 25 euro. Un joc lung, ca toate din seria FF, cu povestea lui și acțiune interesantă. Aș spune că fanii seriei nu au nevoie de prezentare mai lungă.
  • Final Fantasy 12 – 25 euro. Tot pentru fanii “seriei”. Am pus ghilimele pentru că jocurile nu au nici o legătură între ele, ci doar elemente similare. Eu l-am cumpărat pentru că nu-l jucasem niciodată.
  • Mafia 3 – 14 euro
  • Rocket League – 10 euro. Eu îl am pe PS4 și îl joc uneori cu Matilda, e foarte bun jocul (fotbal cu mașini). Nu știu cum este cel de PC (controllerele se potrivesc mai bine stilului), dar probabil e la fel de distractiv în doi.
  • Crysis Collection – 10 euro. Sunt primele două jocuri și Warhead, un expansion pack pentru primul. Le-am jucat pe toate, sunt jocuri bune. Cred că Warhead poate fi cumpărat separat, fără a avea nevoie de vreun alt joc din serie; mie mi-a plăcut mult.
  • Broforce – 3,5 euro. E un joc simplu, dar amuzant, tocmai bun la acești bani.
  • Endless Space 2 – 13,6 euro. Joc de strategie în spațiu, cu dezvoltare, colonizare, lupte șamd.
  • Dark Souls 3 – 15 euro.
  • Far Cry 5 – 45 euro. O ușoară reducere de la prețul normal de 60 euro.
  • Civilization 6 – 22,5 euro.
  • Bioshock Collection – 15 euro. Include toate trei jocurile, plus ceva conținut adițional.
  • Tekken 7 – 20 euro. Pentru fanii jocurilor cu bătăi.
  • Just Cause 3 XL – 6,74 euro.
  • Mad Max – 5 euro. Joc inspirat de filmul din 2015.

Uitați-vă și pe magazinul de jocuri Razer, unde în prezent au reduceri la jocurile publisher-ului WB, sunt mai multe titluri Batman și Mortal Kombat la reducere.

De multe ori sunt prețuri mai bune pentru jocuri în magazinele off-line, care beneficiază de discount-uri mari când cumpără en-gros jocuri. Uitați-vă și pe Altex, eMAG și PC Garage la prețuri.

    8 comentarii

  1. PUBG încă are buguri pe care nu le avea GTA 3 la vremea când a fost lansat. Și când ai un engine bun făcut de alții la baza jocului și jocul tot scade la 30 de fps de la 110 random uneori atunci undeva e o problemă.
    Mă mai joc, dar până iese RoE.

      (Citează)

  2. am luat gta cu pack, $35 sa fie primit. reducere vreo 67%, nu ca la emag cu reducerile lor.

      (Citează)

  3. +1 pentru Endless Space 2, daca va plac jocurile 4X. (gen Civ) Eu il aveam deja, iar acum o sa iau DLC-ul Vaulters, care adauga factiunea mea preferata din Endless Space 1.

      (Citează)

  4. Nici un retailer nu a avut vreodata reducerile pe care le are STEAM. 316 jocuri pe STEAM stiu de ce sunt acolo.

      (Citează)

  5. Mă mai joc și pe PC, dar prefer, în ultimul timp, xbox-ul. Am găsit și niște jocuri care îmi plac, mă simt mult mai bine cu gamepad-ul pe canapea decât la birou.
    Dacă stai să cauți gasesti jocuri fizice la prețuri foarte bune pe OLX(de exemplu am luat Steep cu 15 lei și Rocket League cu 30). :)

      (Citează)

  6. Bre, am visat sau aveai zilele trecute un articol cu fortnite jucat de la doua controlere? vroiam sa iti recomand Diablo 3 daca ai consola (merge jucat in 2 pe aceasi sistem)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus