blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Voi de ce nu mergeți cu mașina prin parc?

30 May 2018  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

La câteva zile după ce 9 români au murit pentru că șoferul unei dube transmitea live pe Facebook de la volan, Horia Brenciu făcea și el un live de la volan, că accidentele se întâmplă altora iar el, ca vedetă și influencer și ce mai vreți, asta le arată altora că trebuie făcut.

După încă vreo câteva zile, Horia Brenciu este filmat mergând cu mașina prin Parcul Drumul Taberei, pe alei, printre oameni și copii. Avea concert acolo și doar nu era să meargă pe jos, ca-n parc!

Probabil veți spune “ce cocalar”, dar aici trebuie să ne gândim că o persoană este cocalar doar prin comparație cu cei normali din jurul său, ca-n antitezele de la Mihai Viteazu cu Pașa Hassan sau de la Mircea cu Baiazid studiate în școală.

Or, din moment ce în parc nu l-a scuipat nimeni în față și nu i-a dat nimeni un șut în portieră, ba chiar toți îl salutau încântați, eu aș spune că mersul cu mașina prin parc este ceva acceptabil, chiar normal.

Sunt curios dacă Poliția Română va lua măsuri sau va certifica această normalitate prin lipsa de acțiune în acest caz.

Apropo de Poliție și Ministerul de Interne, eu i-aș întreba pe cât mai mulți dintre șefii de acolo, la orice viitoare conferință de presă, ceva de genul “Ilie Năstase, când a fost reținut de polițiști, a spus că reținerea unui general sau a unui parlamentar nu se face așa, direct, ci după ce agentul confirmă acest lucru cu superiorii din minister. Este adevărat? Există o asemenea procedură? Și înainte să spuneți Nu, vedeți că Năstase este general și fost parlamentar, sunteți pregătiți să spuneți că este și mincinos sau trebuie să sunați întâi un superior?”

A apărut filmul reținerii lui Năstase, cu sunet, cu tot cu “Băi, tu ştii că eu sunt senator? Băi, tu nu pui mâna pe mine! Băi, țărane, băi prostule.” Așa arată un alcoolic care conduce pe șosea. Îl găsiți aici.

Ziariștilor români, însă, cred că le-a luat cineva ouăle și nu le-a mai dat înapoi. Se tem să nu li se retragă acreditarea aia de la minister și dreptul de a mânca la cantina unde costă 3 lei porția.

sursa: Libertatea via DrumulTaberei.net

  18 comentarii

 1. Cica el bause 3 beri, dar era beat muci. Nu as fi fost atat de beat nici daca erau primele 3 beri din viata mea.

    (Citează)

 2. in parcul herastrau se intra cu masinile pana fix pe malul garlei.
  am fost la un botez la restaurantul Herastrau si erau masini printre copii, rolleri, biciclisti etc

  o data l-am vazut pe Arsinel cu masina tot in herastrau, pe langa Roaba de cultura, era nervos ca mergea prea incet printre oameni

  asta-i tara.

    (Citează)

  • Bine, despre Arsinel se stie ca nu ii place sa stea la coada.

     (Citează)

  • Acum nu-i ca si cum avea pretentii de la hotul de rinichi.

     (Citează)

  • ce m-a mirat a fost ca nu am inteles de ce era totusi cu masina in parc.
   venea dinspre Pescarus, era f aproape de parcare si mergea inspre Ch de Gaulle. logic ar fi fost sa iasa tot prin parcarea de la Pescarus, sincer nici nu stiu pe unde a iesit din parc.

   acum imi dau seama ca e posibil sa o fi luat in linie dreapta intre Pescarus si Ch de Gaulle ca sa nu mai stea la coada care se face pe aviatorilor intre Beijing si Ch de Gaulle, ceea ce ar fi incredibil

     (Citează)

 3. Brenciu, Brenciu Stai sa depasesc!

    (Citează)

 4. Pai si aia din parc erau prosti ca se dadeau din fata lui. Eram curios cum ar ocoli un grup care vorbeste pe mijlicul aleii de ex.

    (Citează)

 5. @MariusM: avea helicopter-ul la reparar, probabil.

    (Citează)

 6. nu trece o zi sa nu apara dovezi despre cat sunt de genial cand nu mai uit la nicio emisiune cu cretini ca asta.

    (Citează)

  • Ehh, cred ca si programul de la “facultate” te incurca..

     (Citează)

  • După cum observi, chiar dacă nu te uiți, ei tot cretini sunt și-și văd de ale lor.

   Mai bine te uitai le emisiune și în schimb nu te întâlneai cu Brenciu prin parc.

     (Citează)

  • Pai cretini vor fi pana la sfarsitul lumii, ca nu ii opresc eu pe toti, dar ma felicit ca am fler si ii miros din timp.

     (Citează)

 7. si care e problema?
  si dorian popa a intrat cu masina in parc si nu s-a crizat nimeni.
  parca sunteti niste gaini, va arata cineva o chestie la care sa latrati, si aia faceti automat.

    (Citează)

 8. Vezi si comentariile pe fb, cati considera ca e nu e mare tragedie ce a facut si nu au nicio problema cu asta. Vad ca unul a ajuns si aici pe blog. :)

    (Citează)

 9. ai inteleg gresit, dorian a fost si el bou, dar daca stirile nu l-au prins sa iti bage pe gat povestea aia, a trecut fara scandal.

  Andrei:
  Adevarul e ca daca o face Dorian Popa, e ok. Se stie ca tot ce face Dorian Popa e bun si drept.

  Cine plm e Dorian Popa?

    (Citează)

 10. Oricine poate merge cu masina prin parc. Daca nu o face, inseamna ca are cei 7 ani de acasa.

  Tu ai scris la alt articol asta “….. că dacă nu ai teamă de autorități, nu ai nici motive să respecți legea.”

  Bingo!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus