un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 31 mai 2018

31 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

Playlist-ul acesta de Spotify parcă te unge într-un mod plăcut la urechi.

Update: a apărut ultimul clip cu mine și Vio pentru noul Carrefour.ro, în care navigăm căile întortocheate ale jucăriilor. La filmare au fost o mulțime de momente amuzante când ne jucam sau asamblam tot felul de jucării și obiecte, sper să apară și acestea cândva:

    19 comentarii

  1. O completare necesara: “Reduceri la cărți cu codul books20” pe eMAG.

      (Citează)

  2. “On average, Reddit users spend 15 minutes and 10 seconds on it everyday, a figure substantially higher than its competitors. Google users spend 7 minutes 16 seconds, YouTube 8 minutes 31 seconds, Facebook 10 minutes 50 seconds and Amazon 7 minutes 37 seconds on the sites each day.”

    Asta zice un pic mai multe :)

      (Citează)

  3. Astăzi începe festivalul Afterhills în Iași cu peste 150 de artiști: Tom Odell, Kadebostany, Paul van Dyk, The Crystal Method, Hurts, Above & Beyond
    – Pagina Oficială: https://www.facebook.com/afterhillsfestival

      (Citează)

    • Pacat ca nu sunt drumuri in partea aia a lumii, ca am fi venit cativa din Sibiu si Mures. Pui ruta pe nav si zice 8 ore pt 300 – 400km… nu merita efortul, chiar daca line upul e foarte tare pentru trance.

        (Citează)

    • cam scump biletul, am înțeles că e vreo 500 de lei.

        (Citează)

    • E 470 biletul acum, in ziua de start a festivalului, dar preturile au fost mai mici. Si prin orange si nu doar se pot lua si acum bilete mult mai ieftine, undeva pe la 30% – reducere. https://www.orange.ro/festivals/afterhills/
      Avioane sunt si de la Timisoara si Bucuresti spre Iasi. Din Brasov pana in Iasi, cu mers normal aproape de limita de sus, se fac cam 6 ore cu masina.

        (Citează)

    • În Noiembrie anul trecut s-au pus în vânzare bilete Early Bird la 187 RON, apoi de Crăciun la 235 Ron iar in Primăvara la 330 Ron, asta pentru toate cele 4 zile de festival, acum în funcție de ce zi preferi sunt bilete de la 87 Ron până la 237 în ultima zi, dar dacă le cumperi de la partenerul Orange ai vreo 30% reducere.

      Zborul la Blue Air pe ruta București – Iași este 200 Ron dus întors cu bagaj de cală inclus iar în afara festivalului ai ce vizita: Palatul Culturii fost Palat Domnesc renovat acum 2 ani plus Esplanada Palas, Parcul Copou cu teiul lui Eminescu, Teatrul Național de la 1896, Universitatea UAIC, prima din țară, cu picturile murale ale lui Sabin Bălașa și cea mai frumoasă biblioteca din Europa, Biserica Trei Ierarhi de la 1639, Bojdeuca lui Ioan Creangă, Muzeul Unirii unde a locuit Al. Ioan Cuza etc.

      Astăzi cântă Kadebostany, are câteva melodii faine: https://open.spotify.com/track/1DAuvUaLHsj1mWzq89UkrI?si=U3zJnvmCT4iw-4y4Vwu7aw

      Pe Spotify exista un playlist Afterhills cu peste 200 de melodii.

        (Citează)

    • La 187 lei early bird e chiar ok, da.

        (Citează)

  4. Instagram Ro de weekend: https://www.instagram.com/__marinova__/

      (Citează)

  5. Playlist-ul de pe Spotify nu e genul meu de muzica, dar poate ar fi bine venita cate o recomandare din cand in cand, cu diferite genuri de muzica :)

      (Citează)

  6. NSFW-ul zilei ar fi fost clipul cu gagica aia, doar ca neblurat…

      (Citează)

  7. Eu mi-am cumpărat bilet pentru Iași pentru luna August cu 190 Ron dus-intors Blue Air, în săptămâna cu Sf. Maria când este zi liberă, încă nu mi-am făcut lista cu ce o să vizitez dar am găsit un tur pietonal interesant pe iasi. travel.

      (Citează)

  8. pe bune cu playlist-ul ăla?

      (Citează)

  9. Reclamele tale le vad pe YouTube cam 6 din 10. O fi din cauza ca am dat accept la prajiturile alea?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus