un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 mai 2018

29 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Conturi românești de urmărit: Irina Peicu și viața de travel blogger.

    11 comentarii

  1. Tanti Irina e travel blogger? Pai pe blog nu mai are o postare din 15 Martie.

    In opinia mea, un travel blogger ar trebui sa fie platit din diverse parteneriate sau proiecte pe care le are cu agentii de turism, companii aeriene, hoteluri etc. , iar ea sa vorbeasca despre ei si ce a vazut.

    Iar din cate vad eu pe site-ul ei, blogger nu se poate numi cu un articol la 2 luni. Iar pe Instagram vad ca se plimba ce-i drept, dar nu mi-e clar pe cine lauda si deci pe banii cui.

      (Citează)

  2. PUBG da in judecata Fortnite….

      (Citează)

    • Am dezinstalat PUBG, ma joc Fortnite de la o vreme.

      Se oftica ca trebuie sa lucreze la jocul lor amarat ca sa nu piarda clienti ? lol.

        (Citează)

  3. Oare si BitDefender prin VPN-ul lor gratuit face acelasi lucru?

      (Citează)

  4. @nwradule, termină cu expresia “conturi instagram DE URMARIT”. Sînt niște linkuri, eventual dau click pe ele, mă uit la cîteva poze, și basta, mîine mă uit la pozele din linkul de mîine ! nu mă mai întorc la primul link !

    De urmărit, urmăresc blogul tău și încă un număr de site-uri, nu conturile a milioane de pițipoance ce-și pun ț*** pe instagram.

      (Citează)

  5. Pentru mine e putin neclară aceasta preferință legată de VPN. Dacă sunt Gogu SRL si din asta traiesc, vine Georgel la mine si ma amenință că ma baga in faliment dacă nu ii ofer date despre utilizatorul X. Oare ce va face Gigi SRL într-o altă lume diferită de cea ideală in care, bineînțeles toti respecta litera legii. Dacă sunt Google si din asta traiesc, vine Georgel la mine si ma amenință că ma baga in faliment dacă nu ii ofer date despre utilizatorul X. Apăi eu cred ca inainte de a raporta la poliție il trimite la blocul de alături departamentul lor de “legal” si avocați. Oare de ce as alege prima variantă?

      (Citează)

    • E simplu, dooooh! Nu pastrezi date despre utilizatorul X, nu pastrezi log pentru nimic individual, doar statisticile generale ale serverului.

        (Citează)

  6. alias:
    @nwradule, termină cu expresia “conturi instagram DE URMARIT”. Sînt niște linkuri, eventual dau click pe ele, mă uit la cîteva poze, și basta, mîine mă uit la pozele din linkul de mîine ! nu mă mai întorc la primul link !

    De urmărit, urmăresc blogul tău și încă un număr de site-uri, nu conturile a milioane de pițipoance ce-și pun ț*** pe instagram.

    Subscriu la idee!!! Dar sunt oare conturi de instagram cu focus pe IT, tehnologie etc ?

      (Citează)

  7. nashu_mare:
    Pentru ca ai vrea sa vezi o poza frumoasa cu un CMOS?

    Dap…..mi se ridica….interesul…doar cand ma gandesc la asta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus