un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâine, 17 mai, se lansează oficial Uber Eats (și de data asta probabil chiar așa este)

16 May 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Data trecută când am anunțat lansarea, mi s-a spus ulterior că e doar un test, o lansare de probă pentru câțiva clienți care probabil au primit acces în sistem. Acum oamenii înrolați în sistem au primit un email care spune că joi, 17 mai, este lansarea oficială a aplicației Uber Eats, deci bănuiesc că va fi deschisă tuturor. Se va putea comanda între 10:30 și 22:30.

O veste descurajatoare este că harta din al doilea email arată altfel decât cel din primul email. Eu, de exemplu, nu mai sunt în zona de livrare, care cred că se termină la vreo sută de metri de casa mea. Aștept lansarea oficială ca să văd ce și cum.

Zona actuală (nu cunosc semnificația culorilor):

Zona anterioară:

Iată o listă cu câteva dintre restaurantele înscrise în sistem. Probabil că sunt mai multe în practică sau se vor adăuga în curând, după lansare:

Uber Eats este un serviciu de livrare de mâncare. Restaurantele se înscriu în sistem, clientul comandă prin intermediul aplicației Uber Eats (e una dedicată, nu cea Uber de transport persoane), mâncarea este livrată de un șofer Uber ce primește instrucțiuni privind ce trebuie să ridice și unde să livreze. Nu cunosc costurile de livrare, vedem după lansare.

  12 comentarii

 1. Probabil va trebui sa mergi într-o intersecție care este in zona de comanda, sa activezi location-ul apoi când te suna uber-ul sa le dai adresa corecta, zici ca este eroare http 500.

    (Citează)

  • Da, sau folosesc Oliviera, Food Panda, Caserola și altele dacă nu acoperă și zona mea. Asta în cazul în care localul respectiv nu are livrare proprie.

     (Citează)

 2. Mai bine livrau doar în Unirii, gen în centrul vechi îți aduceau de la kfc sau mc și atat.

    (Citează)

 3. Eu am vazut vreo 2 baieti pe biciclete ce aveau in spate genti de livrare marcate cu “Uber Eats”.

    (Citează)

 4. Am văzut zilele astea in zona Victoria bicicliști cu un cub verde în spate marcat cu Uber Eats

    (Citează)

 5. Semnificatia culorilor pe harta, pentru ei:

  Rosu – smecherii de Bucuresti, corporatisti, sari pe comanda ca e loc de cascaval, livrari la greu
  albastru – middle class, livrari mai rarut, numai daca nu ai ceva prin zona rosie si chiar n-ai ce face cu timpul tau
  No color – saracime, nu te baga ca se ia

    (Citează)

 6. Astept cu nerabdare sa vad cum il strica si p-asta vasnicii baieti antreprenori, fosti taximetristi.
  Cum crezi ca iti vine mancarea, mai sunt 2 minute, vezi masinuta pe aplicatie si hop! domnul doctor in incalcat regulile de circulatie da reject la comanda si iti mananca el haleala :))

    (Citează)

 7. Cand incep sa livreze folosind bicicleta in Bucuresti?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus