blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme, voi mai posta pe Instagram și YouTube. Articolele sunt programate, robotul este la butoane.

KFC a început să livreze la domiciliu

8 May 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

13 comentarii

Scuterele de mai jos le-am văzut în parcarea KFC-ului de pe Mihai Bravu (cel de la Kaufland-Dristor, nu cel de la Iancului) și m-am prins că sunt pentru livrări. Vreo 4 din ele păreau deja active, restul erau acoperite cu prelată.

Am întrebat la casă. Serviciul este deja activ, chiar dacă nu scrie nimic de el pe site-ul oficial, probabil fiind într-o perioadă de soft launch (adică lansare ninja). Livrarea costă între 11 lei și nimic, în funcție de valoarea totală a comenzii, comanda minimă este de 20 de lei, serviciul este disponibil între orele 10-22 de luni până duminică, dar habar n-am care este aria de acoperire sau din câte localuri. Probabil că este sau va fi disponibil din toate, măcar în București, având în vedere că pliantul primit este foarte general.

Întrucât suntem în anul 2018 și Internetul va fi lansat abia peste câteva decenii, nu există un site pe care să comanzi sau să afli astfel de detalii, ci trebuie să suni la *1100 pentru asta. Oh well, tot e un pas mare înainte. Uneori avem poftă de un duo bucket cu două salate coleslaw, sos de roșii și de usturoi și încă 5 cripsy luate separat, dar nu avem nici un KFC pe aproape și nici chef să conducem până la unul, mai ales dacă deja am băut ceva.

Mai jos am fotografiat meniul, că nu-i chiar totul disponibil la livrare.  13 comentarii

 1. Andrei:
  Adică, pe bune: https://imgur.com/a/UjbJs5K

  dude, eu stau chiar la Piața Muncii. În primele blocuri de pe Călărași. Nu livrează nici acolo.

    (Citează)

 2. Daniel Popescu

  08/05/2018 la 11:37 AM

  Pe pliant este trecuta adresa serviciului: http://www.kfc.ro/delivery/ . Acolo gasesti si aria de acoperire din prezent: “Iți livrăm produsele preferate de la KFC Iancului Drive Thru, Mihai Bravu Drive Thru, Militari Drive Thru și Piața Sudului Drive Thru.”

    (Citează)

  • La piata muncii livreaza doar cand vor ei, uneori ma aflu in zona de livrare, uneori nu, depinde de chef

     (Citează)

 3. wuxing are si aplicatie :D

    (Citează)

 4. Era bine dacă se putea face livrarea prin e-mail. ?

    (Citează)

 5. In speranta ca cineva de la KFC va citi acest articol si isi va scoate capul din fund. Cum poti sa zici ca ai livrare cand nu livrezi la 3km distanta?!

    (Citează)

 6. si eu care credeam ca doar cu mine au ceva de nu livreaza in 4 km.

  https://i.imgur.com/O5io2dr.jpg

    (Citează)

 7. Sfarsitul din Wall.E e aproape…

    (Citează)

 8. Întrucât suntem în anul 2018 și Internetul va fi lansat abia peste câteva decenii, nu există un site pe care să comanzi sau să afli astfel de detalii, ci trebuie să suni la *1100 pentru asta.
  —-
  sau fiind in 2018 scriem pe google: kfc.ro livrare si al 2lea rezultat este link catre delivery.

  ps: in militari functioneaza din februarie. comandat, venit rapid.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus