un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 aprilie 2018

30 Apr 2018  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii


Conturi românești de Instagram: Anca Sîna Serea. 5 copii, 37 de ani, not bad.

  19 comentarii

 1. Misto sistemul de up si downvote de la Facebook. L-ai avut si tu pe blog, dar ai renuntat la el. Mie mi se pare interesant pentru ca da posibilitatea comunitatii sa-si arate aprecierea (sau nu) fata de un comentariu.

    (Citează)

  • Problema a aparut in momentul cand comentariile negative la adresa unor articole (in special advertoriale) primeau multe voturi pozitive din partea userilor.

     (Citează)

  • Nu, nu-mi pasă de alea, le pot prezice destul de bine clienților la ce comentarii să se aștepte și nu e ca și cum se așteaptă la laude pe Internet.

   Problema a apărut când baza de date pentru acel plugin ajunsese atât de mare încât se încărca prea lent pagina.

     (Citează)

  • Ăia care critică publicitatea pe bloguri au mentalitate de asistați social. Lor li se cuvine totul, fără ca ei să facă nimic. Deși în materie de bloguri, dacă nu-ți place o postare ai de făcut exact NIMIC. Iti vezi de treabă și citești altă postare. Sau nu mai intri deloc pe blogul respectiv. În nici un caz nu critici tu ceva pt care tu nu plătești măcar un leu într-un an.

   Am lăsat comentariul acesta profitând de lipsa downvote-urilor. Aș fi luat vreo 50… Sunt destui care cred că bloggerul trebuie să cheltuiască bani și timp ca să aibă ei ce să citească.

     (Citează)

  • @nwradu

   E o prostie sa faci baza de date permanenta cu numarul de voturi/comment.

   Sistemul ar tb sa fie mixt, o perioada de sa zicem o saptamana in care sa se poata vota, deci baza de date, dar dimensiuni suportabile.

   Apoi inregistrate voturile pentru posteritate in corpul comentului, fara sa se mai poata vota, si sterse din db,

     (Citează)

  • mac gregor: E o prostie sa faci baza de date permanenta cu numarul de voturi/comment.

   Sunt de acord, dar majoritatea pluginurilor nu sunt gândite pentru bloguri mari.

     (Citează)

 2. Cine căcat face 5 copii?

    (Citează)

 3. Bănuiesc că obținerea de acte de stare civilă că deveni un altfel de coșmar.

    (Citează)

  • Depinde, poate fi ceva bun. Îmi povestea cineva că, la preschimbarea buletinului, i s-a cerut să aducă și certificatul de divorț. Nu înțelegea de ce și nici de ce statul nu știe deja că-i divorțat.

     (Citează)

 4. @nwradu logo fashion days (simbolul mai exact) daca il intorci 90 de grade stanga, reprezinta de fapt initialele FD, deci nu e chiar aruncat la misto.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus