blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Concurs pentru gameri: 10 vouchere pentru noul Razer Game Store

9 Apr 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

113 comentarii

Update: concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: Andrei, Adrian, David, Gaboru, M V P, Thundermap, Ndro1d, Jean, CatalinT și Robert. Veți primi pe email un voucher.


Vă spuneam în știrile de vineri că s-a lansat Razer Game Store. Razer, companie tradițional producătoare de periferice de gaming, a trecut în ultimii ani la laptopuri de gaming, ba chiar și un smartphone gândit tot pentru jocuri, iar acum lansează acest magazin digital.

Ei vând key-uri de jocuri pe care apoi le puteți activa pe Steam, Uplay sau platforma corespunzătoare. Jocurile sunt luate de ei direct de la companiile producătoare și bănuiesc că-și folosesc puterea brandului pentru a obține prețuri bune, mai ales că sigur vor rula volume mari prin site-ul lor.

Magazinul mai vine cu un avantaj interesant: fiecare achiziție este recompensată cu niște puncte numite zSilver care, în timp, se strâng și dau diverse alte avantaje. Folosiți codul RGSLAUNCH15 pentru 15% extra-discount acum la lansarea magazinului, pe lângă ofertele speciale de lansarea, precum. Cred că voi cumpăra și eu Doom la 12 euro (din care mai scad 15%).

Tot de aici am aflat și că urmează să apară Battletech, un joc turn-based tactical mech combat, adică un fel de Mech Commander, sper eu. Noice!

Anyway, tot vineri m-au contactat cei de la Razer și mi-au spus că au de dat 10 vouchere de câte 10 euro prin concurs. Lăsați un comentariu mai jos, dacă vreți unul și extrag câștigătorii mai pe finalul zilei sau marți dimineață. Nu las concursul mai mult, vreau ca câștigătorii să aibă timp să profite de ofertele de lansare. Comentați de pe o adresă validă de email, veți primi pe ea voucherul respectiv (și poate că va fi nevoie să vă faceți cont pe magazin tot cu acea adresă), sper să vă sosească voucherele în timp util.

Ca să fie și ceva de zis dincolo de clasicul partikip, scrieți în comentariu ce vă jucați acum sau care a fost ultimul joc jucat.

 

 

  113 comentarii

 1. Am reluat seria Dead Space :) Ieri am terminat a doua oara Dead Space 1 si am inceput partea a doua.

    (Citează)

 2. Am încheiat concursul cu vouchere Razer Games Store, câștigătorii sunt: Andrei, Adrian, David, Gaboru, M V P, Thundermap, Ndro1d, Jean, CatalinT și Robert. Veți primi pe email un voucher.

    (Citează)

 3. acum două saptamani am început sa joc Train fever poate ma voi apuca de euro truck simulator 2.

    (Citează)

 4. Fi-meu joaca Minecraft, Don’t Starve si altele pe care nu mi le aduc aminte acum.

    (Citează)

 5. Atunci numaipartikip!

    (Citează)

 6. Multumesc !!

  nwradu:
  Am încheiat concursul cu vouchere Razer Games Store, câștigătorii sunt: Andrei, Adrian, David, Gaboru, M V P, Thundermap, Ndro1d, Jean, CatalinT și Robert. Veți primi pe email un voucher.

    (Citează)

 7. Multumesc, am primit voucher-ul. Singura problema e ca nu cred ca pot sa folosesc impreuna acest voucher si codul cu reducerea de 15%. Nu ma lasa sa pun 2 coduri.

    (Citează)

 8. L-am primit! norocos mai sunt luna asta :)

    (Citează)

 9. Andrei:
  Nu l-am primit inca. Poate ca e problema fiindca am mailul pe yahoo oare ?

  Eu sunt Andrei care a castigat :)

    (Citează)

 10. Multumesc pentru voucher!

  nwradu:
  Am încheiat concursul cu vouchere Razer Games Store, câștigătorii sunt: Andrei, Adrian, David, Gaboru, M V P, Thundermap, Ndro1d, Jean, CatalinT și Robert. Veți primi pe email un voucher.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus