un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 29 aprilie 2018

29 Apr 2018  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

Europenii exportă ilegal deșeuri electronice în Nigeria. Zeci de mii de tone de aparate și accesorii folosite sunt trimise în acea țară anual, deși o mare parte nu sunt funcționale și ar trebui reciclate pe alte căi.

Originea vorbei “dacă este gratis, tu nu ești clientul, ești produsul vândut altora”. A început în 1973, se pare. Eu unul nu sunt de acord cu vorba asta în ce privește Facebook: nu simt că sunt produsul, ei primesc ceva de la mine, dar și eu primesc ceva de la voi și am acceptat târgul acesta când mi-am făcut cont.

Stațiile RATB cu iarbă pe acoperiș nu au mai fost întreținute. Mizerie tipică românească, după ce-a trecut știrea și s-au lăudat cu inițiativa nu le-a mai păsat niciunei părți despre ce se întâmplă în continuare.

În 2014, un neamț și-a lăsat bagajele în mijlocul aeroportului din Varna și a fugit speriat de ceva. Nu a mai fost văzut niciodată și nici nu se știe ce l-a speriat în așa hal.

Un englez nu a știut niciodată să scrie și să citească, dar a lucrat inclusiv ca învățător pentru 17 ani. Genul de poveste ce pare ireală, nu-i așa? (Mulțumesc pentru recomandare!)

O altă fiică a patronului Korean Air a făcut scandal. Asta după ce, acum câțiva ani, sora ei a întors din drum un avion pentru că a primit alunele direct din pungă, nu într-un bol ceramic.

Cadavrele a 140 de copii și 200 de pui de llama au fost descoperite în Peru. Toți au fost sacrificați într-o singură ceremonie cândva în perioada anilor 1400-1450. Copiii aveau între 5 și 14 ani, indică osemintele. Ai naibii spanioli, ce civilizații frumoase au distrus ei ulterior în America de Sud!

Spitalul Johns Hopkins din SUA a făcut primul transplant de penis. Cu tot cu atașamentele necesare! Pacientul a fost un militar rănit în război, iar operația o premieră pentru lumea medicală.

Infinity pools din lume.

Acționarii Tesla vor decide dacă Elon Musk rămâne președintele consiliului. Așa este când companie e la bursă, poți fi inclusiv dat afară din ea, nu doar îndepărtat de la conducere.

Gasly a evitat la milimetru un accident în calificările Formula 1. Avea 320 km/h. Clipul este în link, cursa din Baku are loc astăzi la ora 15.

Oferte: Crazy Days la eMAG, 25% discount la Fashion Days cu codul WEEKEND25 pentru comenzi de peste 300 lei.

 

    16 comentarii

  1. Politică de export, normal, românească: comentarii antiorice locale, pe pagina lui Netanyahu…
    Ăsta e nivelul…

      (Citează)

  2. Ce norocosi au fost multi civilizati de spanioli : https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_Inquisition

    Apropo, nimic de infinity war ?

      (Citează)

  3. si elon o sa se intoarca peste 20 de ani si o sa dea lovitura cu “iCar”?

      (Citează)

  4. Ce incredibil de fain arata piscinele alea.

      (Citează)

  5. Trebuie sa fie mare piscotul de la Emag din moment ce zilnic ai link catre emag sau fashiondays

      (Citează)

  6. Cum ai ajuns tu să citești despre neamțul ăla dispărut, Lars Mittank? Pe site-ul adevărul a apărut un articol care citează tot melmagazine.
    Alte cazuri nerezolvate:
    * Estelle Mouzin: https://en.wikipedia.org/wiki/Estelle_Mouzin_affair
    * Madeleine McCann: https://en.wikipedia.org/wiki/Disappearance_of_Madeleine_McCann
    Există și o listă destul de lungă cu cazuri de dispariții: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_who_disappeared_mysteriously

      (Citează)

    • Misterios este așa… că nu știm exact ce-a fost. În practică, sunt toți morți ca Elodia.

      Nu mai știu cum am ajuns la el. Notez undeva linkurile de-a lungul săptămânii și le fac sâmbătă articol. Cred că am văzut pe FB pe un agregator sau ceva așa.

        (Citează)

  7. Un articol un pic detaliat decât cel cu Brico Depot ar prinde bine. #numazic

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus