un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 26 martie 2018

26 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Conturi românești de urmărit: Mazilique.

  9 comentarii

 1. Nu m-am prins ce e de urmărit la contul lui mazilique. Gurmanzii o cunosc deja, știu cât de încrezută e și cum scrie in rom-engleza cu niste aere de divă, iar fizic…no comment.

    (Citează)

 2. Nu neagă nimic Facebook.

    (Citează)

 3. Pixelul de anul trecut mi se pare ca are un pret excelent si inca merita cumparat.

    (Citează)

 4. Nu înțeleg deloc atitudinea IKEA de a tot amâna deschiderea de magazine și în alte orașe. In Iași se vorbea de un nou magazin IKEA de prin 2012 și de-abia acum în 2018 își deschid un magazin in afara capitalei deși sunt în România din 2007 și în 2016 au avut profit de 5 milioane euro.
  Ori cei din conducere sunt leneși ori nu vor sa câștige mai multi bani.

    (Citează)

 5. Ciudata strategia IKEA cu Timișoara. Mai util mi s-ar părea la Iași. Ar avea clienți destul de mulți din Republica Moldova.

    (Citează)

  • E problema de adus marfa in Iasi, ca nu avem autostrazi. La Timisoara si Bucuresti ajungi mult mai usor cu marfa. Nici puterea de cumparare nu e foarte mare in regiune, deci deja 2 probleme pt Ikea si probabil nu vor sa se bage inca, mai vedem in cativa ani.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus