un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tech7 – episodul 5

24 Feb 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Am vorbit despre prețurile viitorului Galaxy S9 (mâine seară devine oficial), industria auto și cele mai vândute mașini în 2017 (1:00), stocarea energiei electrice și costul per kWh (3:40), sateliți pentru Internet (5:30), 802.11ax (6:45) și alte subiecte.

Sunetul e cel original. Microfonul a dat o eroare și n-a înregistrat sunet, așa că în clip este cel din cameră.

    12 comentarii

  1. Nu merge playbackul, “an error ocurred”.

      (Citează)

  2. Tot nu inteleg de ce ai ales varianta cu crop pe fundal (sau cum se cheama-nu sunt specialist) in schimbul unuia personalizat. Prelucrarea este vizibila si suparatoare.
    Te-am urmarit din nou cu placere.
    Am vazut mai multi blogeri sapt trecuta facand ” reclama” la produsele Energizer. Parerea mea este ca telefoanele nu vor avea succes. Insa pentru accesorii de calitate la preturi bune piata nu este saturata, mai este loc.
    Bafta!

      (Citează)

    • Ehm, ce crop?

        (Citează)

    • Nici eu nu cred în telefoane, mai ales fără suport de la operatori. Doar două modele sunt vândute prin Telekom. Poate cele hardcase să aibă succes, dar în rest au de tras cu ele.

        (Citează)

    • Cred ca se refera la faptul ca “te decupezi” si pui un fundal din soft. Si eu cred ca era mai bine daca lasai sa se vada background-ul natural, era mai usor de urmarit.

        (Citează)

    • Madalin:
      Cred ca se refera la faptul ca “te decupezi” si pui un fundal din soft. Si eu cred ca era mai bine daca lasai sa se vada background-ul natural, era mai usor de urmarit.

      N-are rost, e un gri banal care nu atrage ochiul. Dacă te uiți la primul episod, vei vedea că cei mai mulți au spus că e nevoie de un background, iar orice tip de prezentare de acest gen are un soi de background.

        (Citează)

  3. In multe zone se testeaza bateriile pentru utilitati, dar cea mai ieftina varianta e cea cu doua lacuri cu diferenta de nivel, apa prin cadere poate produce energie, iar daca e surplus pe retea motoare imense pot impinge apa in lacul de sus.

      (Citează)

    • Problema la aceasta tehnologie este partea de mediu. Este foarte dificil de construit acum având în vedere că avizele de mediu iti mănâncă ficatii.
      A doua parte a problemei este energia solara, a carei curbă de productie a scos de exemplu din piața aceste centrale cu pompare acumulare în Italia.

        (Citează)

    • Este și foarte scump. Hidrocentralele costă, chiar dacă apoi generează electricitate ieftin.

        (Citează)

  4. Madalin:
    Cred ca se refera la faptul ca “te decupezi” si pui un fundal din soft. Si eu cred ca era mai bine daca lasai sa se vada background-ul natural, era mai usor de urmarit.

    Exact, multumesc pentru completari.

      (Citează)

  5. Ma distreaza cand incepi cate un live din asta de tehnologie cum pari mereu surprins :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus