un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

D&G și-a prezentat colecția de modă folosind drone

27 Feb 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Dolce & Gabbana și-a prezentat noua colecție de poșete folosind drone ce au parcurs lungimea podiumului de la Milano și apoi s-au retras. Hainele au fost prezentate ulterior pe manechine, prin metoda clasică.

Știu că au făcut-o pentru a șoca audiența și mass-media, dar cred că trebuie admirați pentru reușită. Un număr de drone intrând pe scenă într-o cameră foarte aglomerată, purtând fiecare câte o poșetă, este nu doar un soi ciudat de mașinărie Robe Goldberg, dar și un experiment extrem de riscant: dacă ceva mergea prost, dacă o geantă cădea de pe dronă sau dacă o dronă pica la sol —sau mai rău, peste un invitat din audiență— vă închipuiți ce s-ar fi scris în acest caz și cum ar fi fost acuzați că, în numele dorinței de a părea speciali, au riscat și eșuat în prezentarea colecției.

N-au avut probleme, așa că este de lăudat.

Puteți vedea toată prezentarea mai jos. Dronele intră chiar la început, dar rămâneți și pentru haine, sunt foarte mișto. Și dacă tot sunteți aici, urmăriți-l pe Stefano Gabbana pe Instagram, omul e chiar amuzant când mai merge prin piețe și fotografiază haine falsificate cu sigla sau numele D&G pe ele.

Mă întreb cum se simte în astfel de momente. Bănuiesc că mândru. Nu e ca și cum cei care cumpără tricouri de 5 euro pe care scrie mare D&G ar fi cumpărat unele originale dacă nu le ieșeau chinezăriile în cale. În schimb, cred că e mișto să vezi creațiile tale atât de apreciate încât sunt copiate sau falsificate în toată lumea.

    10 comentarii

  1. “N-au avut probleme, așa că este de lăudat.”

    exprimare nereusita domle!

    asa, cadea o geanta pe un mironosit d-ala, vai domne, mi-a stricat machiajul, viata mea de găi e sfarsita!

      (Citează)

  2. Ati vazut showurile cu drone facute de Intel?

      (Citează)

    • Da, dar acolo erau multe, dacă pica una nici nu se observa. Plus că au transmis la TV show-ul făcut la repetiție, nu live în deschiderea olimpiadei.

        (Citează)

    • Una e indoor, alta e outdoor – vant, distanta, interferente. Si cu peste 1000 de drone simultan sunt mai multe sanse sa se intample ceva nasol decat cu 10. Gandeste-te ce computer ai care le controleaza pe toate, ce faci daca iti crapa? Nu mai vorbim de audiente – cati se uita la deschiderea Olimpiadei, cati la prezentarea D&G – una e sa te faci de rahat de fata cu 1 miliard de oameni, alta cu 200 si inca cateva mii pe YouTube.

        (Citează)

  3. Mai bine sa ia drone decat sa plateasca oameni sa defileze.
    /hater

      (Citează)

  4. Super ideea cu dronele. Acum e greu să o repeți cu același impact. Merge o dată apoi se întâmplă “Așa, și…?!”

    Pantofii ăia cu blană verde sunt miezul. :P
    Altfel, am văzut o grămadă de ținute bune de ieșit pe stradă cu ele. Zic asta pentru că foarte multe defilări de genul sunt pline cu produse mai degrabă concept decât casual.

      (Citează)

  5. nwradu: Te-ai uitat cu atenție, nu glumă :P

    Da, să văd ce mai comand de pe AliExpress peste trei luni. :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus