un blog de Radu Dumitru

Acer Swift 3 e mișto
Acer Swift 3 este șmecher

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Când să nu filosofezi despre frumusețe

5 Feb 2018  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Printre linkurile puse în știrile zilei la NSFW, a fost cândva și domnișoara de mai jos. La un moment dat a pus pe profilul ei fotografia de mai jos, cu descrierea de mai jos.

“Perfect” Doesn’t Exist. When you realize there’s no such thing as perfection — when it comes to your meals, your workouts, your bod — you’re freed from the fear.

Mi se pare amuzant în multiple moduri. Unu, că nu poți filosofa în timp ce scoți fundul în spate și ridici mâinile ca să stea sânii mai sus.

Doi, e greu să te adresezi femeilor cu un mesaj de genul “nu căutați perfecțiunea pentru că ea nu există, nu fiți timorate de felul în care arătați, aveți încredere în voi” șamd când tu pozezi și arăți ca acolo.

  13 comentarii

 1. Andrei Monenciu

  05/02/2018 la 3:40 PM

  ca o mica paranteza, am observat ca deja tot mai multe fete pozeaza cu un picior usor ridicat si inttr-o parte ca sa arate mai suple sau mai fibrate. Carry on, doar mi s-a parut funny ca toate vor girl power si recunoastere, dar daca scoti un telefon mobil pt o poza au automatisme de pitzi :)

    (Citează)

 2. Totuși, un trup frumos nu se face doar din bisturiu, trebuie sa mergi la sala, sa faci sport, sa ții regim alimentar, dacă ar fi asa ușor probabil ar fi plin de fotomodele în metrou.

    (Citează)

 3. e greu al dracului sa faci bani cu curul: e nevoie de multa munca, merge o perioada scurta de timp, concurenta e acerba si toata lumea te vede si te judeca ca pe o bucata de carne (e si normal, daca asa te prezinti).

  de aia mie mi se par foarte triste domnisoarele ca ea: mi le inchipui la 40 de ani.

    (Citează)

  • Uite dilema asta o am și eu legată de fătucile astea de 25-30 de ani care nu fac nimic concret, sunt doar…senzaționale și asta le ocupă tot timpul; cum se vor descurca la 45+ ani dacă nu au făcut nimic altceva în afară de cluburi sâmbăta, terase și piscine vara, sunt hostesse ocazionale sau cliente false, etc. Nu toate vor mai arăta la fel după 40, nu toate au noroc de câte un Lis sau Năstase, nu toate rămân cu bani și vreo afacere.
   Vor fi și ele precum bătrânii ăștia care au pensii mizere, doar ca motivul va fi diferit….?!

     (Citează)

 4. @nwradu: tipa aia e “de meserie” model, asta face, pune poze cu ea, deci, “filozofează” tot punînd poze cu ea.
  Probabil că în lumea lor, a modelelor, oricărei tipe i se găsesc mici defecte, nu îndeplinește nuștiuce standarde “ale industriei”, deci probabil că și ea e într-o oarecare măsură nemultumită de cum arată, maqi ales dacă face eforturi speciale pt a arăta cît mai bine (sală, regim, operații etc). Nu știu, dar spatele genunchiului drept din poză nu-mi prea place.

  Pt viewerul obișnuite, unele sînt mai atractive decît altele, pe criterii pur subiective, deci nu mă intereasă standarul “oficial” despre perfecțiune. În general tipele “perfecte” mi se par prea slabe, vezi comentariile cu “the fat girl” în “the devil wears prada”

    (Citează)

 5. asta ce lucreaza?
  ceva serios, nu mizerii de astea online

    (Citează)

 6. Orice femeie, oricum ar arăta a auzit de la cineva că e prea grasă sau prea slabă (uneori ambele de la persoane diferite), că fundul e prea mare, că sprâncenele sunt nu știu cum, și de obicei și ce ar trebui să facă pentru a îmbunătăți asta.

    (Citează)

 7. Observ ca pitipoancele de pe Hi5 s-au mutat pe Instagram.

    (Citează)

 8. Textul e doar decorul. Nu contează prea mult. E doar un pretext pentru pus niște poze de luat jde mii de like-uri. Așa își plătește fata facturile.

    (Citează)

 9. corpul e muncit la sala , nu din bisturiu, a participat si castigat competitii de fitness, are de vanzare un program de fitness, in rest promoveaza tot felul de prafuri de slabit si de detox .
  Oricum textul nu prea conteaza ca nu sta nimeni sa citeasca.

    (Citează)

 10. Slow news day, Radu?

  Femeia are 5 milioane de followers și 40k engagement. Principalul ei scop e să aibă followers și engagement. NU CONTEAZĂ dacă scrie corect sau ce scrie sau dacă are spatele genunchiului drept necorespunzător, sau că stă cu mâinile în aer cât timp își îndeplinește scopul.

  Vedem și noi puțin imaginea de ansamblu (no pun intended) sau 5 milioane de followeri ori 1600 e același lucru?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus