un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 ianuarie 2018

26 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Showroom-ul Volvo Primus Auto de pe DN1 a fost modernizat, iată câteva fotografii de acolo. Citiți și un testdrive cu noul Volvo XC60.

NSFW: Alice Peneaca.

Cu puțin noroc, astăzi fac episodul 2 din Tech7.

  13 comentarii

 1. NSFW dacă tot ne lăudam cu românce: https://www.instagram.com/elena___matei/

    (Citează)

 2. Azi nea Nicu ar fi implinit 100 de anisori

    (Citează)

 3. Adi:
  Azi nea Nicu ar fi implinit 100 de anisori

  Ești de ala care merge cu flori la mormântul lui, de dragul zilelor apuse?

    (Citează)

 4. fuck me turkish, Neistat are aproape 9 milioane de subscriberi pentru vlog dar totusi nu a reusit sa faca nimic din Beme (ma rog, in afara de faptul ca s-a imbogatit in urma vanzarii)

  a fost singurul vlogger pe care l-am urmarit vreodata (timp de aprox. 2 ani) si nu intelegeam ce-mi place atat de mult la canalul lui, ca sigur nu era vorba de continut.

  imi placea f mult de el, de felul in care vorbeste, de felul in care aratau clipurile si de orasul in care filma (NY).

    (Citează)

  • Eu sunt curios de o chestie. Youtuberii mari de la noi, ce produc continut în limba romana, au peste >1mil abonati sau undeva pe acolo. Cineva din top, cu expunere internationala, continut in limba engleza, are doar 9 mil ?

   Undeva dă cu virgulă…

     (Citează)

  • da chiar ca e dubios, eu cand il urmaream pe neistat ac vreo 1-2 ani avea 4 mio si mi se parea enorm

   chiar nu stiam ca avem youtuberi romani cu peste 1 mio si sunt f surprins, dar intr-adevar vad ca doza de has asa are

   poate explicatia e legata puterea de cumparare a celor care vad clipurile, parca citeam undeva ca la noi audienta pt vlogger-ii mari e formata din segmentul 10-18 ani

   habar n-am.

   ce stiu sigur e ca Neistat a vandut Beme-ul cater CNN pe 25 de milioane de dolari si ca are intr-adevar “doar” un pic sub 9 milioane de subscriberi

     (Citează)

 5. CNN a cumparat o porcărie de la Neistad, iar tipul acum e milionar.

    (Citează)

 6. Printr-o remarcabila si incredibil coincidenta Alice Peneaca este maritata cu un miliardar de bani gata care n-a reusit inca sa urmeze modelul lui Irinel Columbeanu de a pierde banii mosteniti de la taica’su.

  Si parca numele de familie Paunescu nu era strain si chiar paralel de legaturi cu Ceausescu inainte de ’89.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus