un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 ianuarie 2018

16 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

NSFW: Vicky Aisha.

  11 comentarii

 1. Cand nu are emag revolutii si reduceri?
  I-as interzice oricum folosirea termenului ‘revolutie’, oricum e o magarie ce fac cu toate reducerile astea

    (Citează)

  • Total de acord, poate s-au mai strecurat si niste reduceri, dar in rest… “promotii”” care s-au terminat si care au acum o noua promotie si evident pret mai mare.

     (Citează)

 2. Ieri, inainte de “revolutia preturilor” am cumparat un laptop lenovo fara nici un fel de reducere afisata la pretul de 2099.99 ron
  Azi era la reducere de la 2649.99 la uimitorul pret de 2099.99. Pe astia chiar nu ii verifica nimeni pentru reduceri false??

    (Citează)

  • explicatia e ca era o alta promotie, ca sunt atatea promotii incat pretul e intotdeauna acelasi :))

   Andrei:
   Ieri, inainte de “revolutia preturilor” am cumparat un laptop lenovo fara nici un fel de reducere afisata la pretul de 2099.99 ron
   Azi era la reducere de la 2649.99 la uimitorul pret de 2099.99. Pe astia chiar nu ii verifica nimeni pentru reduceri false??

     (Citează)

 3. Emag e intr-o revolutie de la BF incoace.
  Probabil ca au ramas cu multa marfa in stoc luata pentru BF.

  Preturile la multe produse sunt aceleasi ca de BF.

    (Citează)

 4. Nimic de scaderea masiva a pietei CRYPTO?

    (Citează)

  • După tot hype-ul din toată lumea din Octombrie, Noiembrie au cumpărat mulți crypto. Acum au văzut că nu au făcut deja x6, x10 și au început să vândă masiv. O să-și revină piața în 2-3luni.

     (Citează)

  • Sau vine un fel de revelion sau ce e in China și se întâmplă ce se întâmplă în fiecare an la inceput – mijloc de ianuarie. Oamenii își retrag f mulți bani pt diverse.
   Dar felicitări pahomi pentru părerea de expert.

     (Citează)

 5. e o bula Alex, ce te astepti?
  riscuri… sau castiguri

  AlexE:
  Nimic de scaderea masiva a pietei CRYPTO?

    (Citează)

 6. Unu din produsele de pe lista aia apare cu -30% dar inainte de Craciun era fix accelasi pret ca si acum.
  Reducerile mari sunt la brandurile mai putin celebre ( a se citi no-name).

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus