un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 ianuarie 2018

15 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

NSFW: Anyuta Rai s-a dus în Tailanda.

  12 comentarii

 1. Ce-ți mai place in Băneasa. Te-am văzut sâmbătă. Data viitoare dai cafeaua

    (Citează)

 2.   (Citează)

 3. PC Garaj are 0 plăci cu 6 sau 8 GB RAM acum. Ieri parcă mai avea niște 1080. :)

    (Citează)

 4. Haioasă promoția PC Garage: “Gaming din viitor. Aici. Acum” în condițiile în care au pe stoc doar plăci video gtx 1050 :)) Poate “gaming din trecut, gaming pentru nepretențioși, gaming pentru gameri răbdători care nu vor multe frame-uri sau setări vizuale peste <>”. De peste tot au dispărut din ofertă aproape toate plăcile video bune, din cauza minerilor de cryptomonedă. Ar fi putut face o promoție: “Ai deja placă video? Vezi ce altceva-ți mai trebuie” :))

    (Citează)

  • Și ăia de la Vexio minează. Mai vând plăci, le mai bagă la minat. Măcar se pricep la asta și pot ajuta clienții.
   Oricum se mai vând și înainte să ajungă pe site, că și în vară la magazine nu mai erau dar tot dădeai de cineva care să aibă câteva zeci de plăci noi și care lucra la ceva magazin online.

     (Citează)

 5. Deci Radu face reasearch pentru nswf-urile zilei atunci cand sta pe buda. Macar acum stim sursa inspiratiei.

    (Citează)

 6. Vad că ssd.urile de la Intel sunt cu multișor sub cele de la Samsung (960pro, 960evo) din punct de vedere al performantelor; poate doar un preț mult mai mic că le va asigura succesul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus