un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 ianuarie 2018

10 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

NSFW: Naomi Wu.

  11 comentarii

 1. A aparut de la Google, TTS pentru limba romana.
  Poate ne au in vedere si la Google Assistant.

    (Citează)

 2. Eu zic sa o terminam cu minciunile cu asfaltul, atat timp cat Supervizorul FIDIC (DRDP Cluj) a semnat ca asfaltul e bun si are si rezultate de laborator care sa confirme asta, nu imi spune tu acum ca au venit aia la receptie si au dat cu piciorul si au vazut ca aluneca asfaltul. De ce nu au zis nimic de asta la pre-receptie?

  Astia nu au bani si de asta nu vor sa deschida, constructorul nu se va atinge de asfalt, in cel mai rau caz se va bloca totul si se va ajunge in instanta.

    (Citează)

 3. Dezamagitor NSFW-ul de astazi :(

    (Citează)

 4. fake news cu 9cm extra in spatiu – http://www.bbc.com/news/world-asia-42630473

    (Citează)

  • Eu consider fake news cand stii ca este o minciuna si totusi o transmiti, dar omul zice ca la momentul publicarii chiar a crezut ca erau 9cm

     (Citează)

 5. e mai urâtă decât bau-bau-ul cu care mă speria mama când eram mic

  Ce maimuţicã nasoalã.

    (Citează)

 6. asa o fi, dar lumea o sa ramana cu impresia ca omul a crescut cu 9 cm si ce mare chestie e asta, fara sa mai stie si de partea ca pana la urma nu a fost corect.

  Andrei:
  Eu consider fake news cand stii ca este o minciuna si totusi o transmiti, dar omul zice ca la momentul publicarii chiar a crezut ca erau 9cm

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus