un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O mașină parcată pe dos pe stâlpii de protecție ai trotuarului

19 Jan 2018  ·

AUTO  ·

21 comentarii

Uneori iarna îți joacă feste. Sau poate doar neatenția clasică, cine știe, că totuși n-a fost o iarnă așa dură în București până acum.

Pe BMW-ul acesta l-am găsit la intersecția străzilor Mincu și Kiseleff. Astfel de accidente ar trebui arătate mai des pietonilor, că dacă nu erau acei stâlpi de piatră, mătura și vreo 2-3 pietoni ce poate așteptau la trecerea de pietoni aflată la 2 metri distanță.




Știți când vă povesteam că și la intersecția de la Șincai oamenii stau chiar pe buza trotuarului, în timp ce mașinile vâjâie pe lângă ei? Iar apoi avansează până la axul drumului, pe roșu pentru pietoni, doar pentru că traficul se oprește pe un sens?

Zilele trecute, domnișoara din imagine avea gluga bine pusă pe cap și vorbea la telefon. Nu era un trafic bară la bară, așa că a trecut strada fără să se gândească, deși semaforul era roșu și gluga nu i-a permis să vadă în lateral că totuși vin autovehicule. Unul a ocolit-o la limită, trezind-o din visare. Așa îți trece moartea prin față.

    21 comentarii

  1. Se numeste natural selection ?

      (Citează)

  2. Lipsa instinctului de conservare.

      (Citează)

  3. Deci cui trebuie aratata prima poza? Cred ca pietonilor, dar nu sunt sigur. :)

      (Citează)

  4. Pozele cu BMW-ul sunt foarte satisfacatoare.

      (Citează)

  5. “Astfel de accidente ar trebui arătate mai des pietonilor”
    Nu.
    Vina e a pietonului? Soferilor trebuie sa le arati imaginile astea, incontinuu 1 ora pe zi, 1 an de zile inainte sa-si ia masina.

      (Citează)

  6. Cătălin Tănase

    19/01/2018 la 1:03 PM

    IM-BE-CILI!

      (Citează)

  7. Cocalar jmeker cu bemveu….

      (Citează)

  8. Stalpii aceia sunt anti-parcare / acces, nu sunt de protectie a pietonilor.
    Desi poate fi judgemental, parca si vad scena in care BMW-ul “s-a dat smechereste” si a dat-o de gard, cum s-ar zice.

      (Citează)

  9. Radu, daca pe domnisoara aia ar fi lovit-o o masina si ar fi murit, toata lumea te-ar fi intrebat de ce ai stat sa-i faci poza cand puteai sa o opresti sa o atentionezi si sa-i salvezi viata.

      (Citează)

  10. sunt multi inconstienti care stau pe buza trotuarului, mai sa puna piciorul pe banda 1 care nu se gandesc ca o masa de 2 tone nu poate opri cat ai clipi adica la afisarea culorii verzi pt pietoni

      (Citează)

  11. Nu inteleg, ai stat si te-ai uitat la ea cum isi risca viata traversand pe rosu si cu nasul in zmarfon, in loc sa ii atragi atentia ce prostie e pe cale sa faca?

      (Citează)

  12. IonP:
    Nu inteleg, ai stat si te-ai uitat la ea cum isi risca viata traversand pe rosu si cu nasul in zmarfon, in loc sa ii atragi atentia ce prostie e pe cale sa faca?

    Mai scăpăm și noi tara de prosti în felul acesta.
    În du-te și atrage tu atenția la 10 oameni sa nu treacă pe rosu, majoritatea o sa se uite urat la tine și o să-ți spun să-ți vezi de treaba, de la vreo doi poate îți și iei doua palme, ca e treaba lor ce fac.

      (Citează)

  13. Pe când o discuți despre camere de mașină?
    Ce părere aveți despre ceva mediu precum.. (nu am pus și vvv ca întra în mode.raaare) amazon.de/gp/aw/d/B073GTDBZ8/ref=mp_s_a_1_4?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1516393871&sr=8-4&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=yi+camera+1080p&dpPl=1&dpID=41myF5eda-L&ref=plSrch

      (Citează)

    • Da, e Xiaomi, costa mai puțin decât în China-azi 19ian, costa 8 EUR transportul ro, dar nu cunosc firma care livrează.
      NW?

        (Citează)

  14. du-te și atrage tu atenția la 10 oameni sa nu treacă pe rosu

    Am atras atentia la mult mai multi sa nu treaca pe rosu si nu mi-am luat palme, ba chiar pe unii i-am salvat de la ceea ce era sa se intample persoanei de mai sus.
    @Liviu, esti real? Existi? Nu cumva est doar o clona stupida? Cum mama zmeilor sa te uiti la aia ca e cu gluga trasa pe cap, cu nasul in zmarfone si traverseaza pe rosu, fara sa ii spui nimic? De unde aparusi, ba baiatule?

      (Citează)

    • Și eu am atras atenția. Și am ajuns sa se uite la mine și să-mi zică ca să-mi vad de treaba ca ei fac ce vor. De atunci m-am învățat să-mi țin gura. În fiecare zi vad zeci de oameni trecând pe rosu. Și sărind în fata mașinilor ca nu pot sa mai meargă 50 de metri pana la semafor sau trecere de pietoni.

      Btw, comentariul inițial era altul, dar nu are rost să-mi răcesc gura cu cineva care jignește pe cineva fără să-l cunoască. Fiecare are părerea lui, dacă a mea e diferita de a ta nu-ți da dreptul sa ma faci nicicum.

      Dă-o în plm, dacă ea nu tine la viata ei, cine sa o facă? Ca peste tot, cel slab moare.

        (Citează)

  15. adevarul este ca de la frig multe tipe parca inebunesc. Au gluga d-asta care inchide de tot imaginea si merg ca caii…in fata

      (Citează)

  16. Viata e ieftina in Romania…

      (Citează)

  17. Btw, comentariul inițial era altul, dar nu are rost să-mi răcesc gura cu cineva care jignește pe cineva fără să-l cunoască. Fiecare are părerea lui, dacă a mea e diferita de a ta nu-ți da dreptul sa ma faci nicicum.

    Asa e, imi cer scuze. Ma revoltase atitudinea gen ‘vad, da’ nu e treaba mea. Ma doare in cot de ce i se intampla’. Nu e ok asa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus