un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Uneori îmi fac fotografii precum divele social media

30 Dec 2017  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Din când în când descopăr oameni pe stradă făcându-și fotografii pentru Instagram/Facebook, că succesul în social media nu vine așa, de la sine, ci cu astfel de acțiuni în spate.

Și na, îmi fac și eu apoi fotografii de genul acesta.


Din motive evidente, nu le pun pe contul meu de Instagram. Acela e rezervat pentru mâncare și pisici, dar puteți să-mi dați un follow :P

  8 comentarii

 1. Damn, you so fashionista!

    (Citează)

 2. No boobs = no follow

    (Citează)

 3. La multi ani cu sănătate si prosperitate, divule!

    (Citează)

 4. Da, corect. Putem să-ți dăm un_follow.
  :D

    (Citează)

 5. cum are veni…photobomb din fata si afterbomb…

    (Citează)

 6. Tare articolul, merge comedia pe week end :))

    (Citează)

 7. Poți pune pe Instagram și ceva poze cu produsele pe care le review.-zuiesti ( am inventat un cuvânt )

    (Citează)

 8. Ultima e fantastica ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus