un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 decembrie 2017

4 Dec 2017  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

11 zile până la noul Star Wars, apropo.

NSFW: Hope Beel.

  9 comentarii

 1. 600

    (Citează)

 2. Pentru pasionatii subiectului “incalzirii globale” carora chipurile le pasa de viitorul planetei dar in acelasi timp incurajeaza cat pot de des consumul in schimbul unui pumn de galbeni primiti de la diversi comercianti, dar si pentru cei care au prostul obicei sa-si schimbe telefoanele mobile sau alte “bunuri” in mod regulat, recomand sa urmareasca acest clip: ‘Mobile phones and other industrial products have “the number one impact” on climate change’
  https://www.youtube.com/watch?v=ESYikjLvc54

    (Citează)

 3. Maxim 20% la emag :-(
  Se putea si mai bine.

    (Citează)

 4. nwradu:
  “Mândrii”?

  Pentru bo$$i asa se skrye! :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus