blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Știri despre tehnologie – 4 decembrie 2017

4 Dec 2017  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

11 zile până la noul Star Wars, apropo.

NSFW: Hope Beel.

  9 comentarii

 1. 600

    (Citează)

 2. Pentru pasionatii subiectului “incalzirii globale” carora chipurile le pasa de viitorul planetei dar in acelasi timp incurajeaza cat pot de des consumul in schimbul unui pumn de galbeni primiti de la diversi comercianti, dar si pentru cei care au prostul obicei sa-si schimbe telefoanele mobile sau alte “bunuri” in mod regulat, recomand sa urmareasca acest clip: ‘Mobile phones and other industrial products have “the number one impact” on climate change’
  https://www.youtube.com/watch?v=ESYikjLvc54

    (Citează)

 3. Maxim 20% la emag :-(
  Se putea si mai bine.

    (Citează)

 4. nwradu:
  “Mândrii”?

  Pentru bo$$i asa se skrye! :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus