un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG introduce campanii Flash Deals

12 Dec 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

eMAG a introdus de câteva zile și conceptul de Flash Sales, adică o campanie de reduceri ce ține vreo două ore sau până la terminarea stocului, cum am văzut pe Amazon cu diverse ocazii. Mi se pare o modalitate bună de a atrage atenția spre anumite produse și a lichida stocul.

O campanie este în derulare chiar acum, click aici pentru pagina ei. A mai fost una acum câteva zile, am văzut și acolo reduceri bune la câteva produse.

Câteva oferte bune:

Cum să aflați pe viitor de astfel de reduceri? Nu știu, eu am acceptat în browser să primesc notificări de la site-ul eMAG și am fost anunțat astfel.

    16 comentarii

  1. Notificarea a venit si in aplicatie.

      (Citează)

  2. S-a introdus si Flash Price Increase in baza de date ?

      (Citează)

  3. cu atatea campanii de reduceri, bonusuri, avantaje, discounturi ce au loc tot timpul, a inceput sa mi se para ridicola notiunea de pret corect. Senzatia indusa este ca pretul “normal” e doar o aiureala irelevanta pe care il prinzi doar daca ai un ghinion teribil. Nici nu stiu care e probabilitatea mai mare, sa te loveasca traznetul intr-o zi senina sau sa prinzi o zi fara reduceri :))) Basca ai impresia ca toti retailerii se tin numai de pomeni si acuș, acuș, vor incepe sa dea totul pe gratis plus trei mici si-o bere, bonus :)))

      (Citează)

    • Corect, important este să cumperi doar ce ai nevoie, nu ceva pentru că apare la o reducere mare.

      Lumea oricum cumpără chestiile pentru care poate aștepta atunci când sunt campanii de reducere. Probabil 50% din vânzări în astfel de momente se fac.

        (Citează)

  4. Absolut toate procentajele din statusul de vânzări sunt între 60% și 76% (12.12, ora 13.16 – cu 44 de minute înainte de expirarea termenului. Firește, cu excepția celor care au stoc epuizat. Mi se pare greu de crezut că merg toate în același ritm, constant.

      (Citează)

  5. Verificat cu Pricy … majoritatea au reduceri reale de maxim 10% față de prețul cel mai frecvent apărut în history

      (Citează)

  6. Exact acelasi Deal este oferit de catre nemti, dar sub alt nume : blitzdeals
    Si tine doar doua ore, de la 11.00 la 13.00

    https://www.notebooksbilliger.de/blitzdeals

      (Citează)

  7. Deja e un pic penibil sa aiba atatea “oferte”, emagul…In fiecare zi ba fashion days ba emag…

      (Citează)

  8. Pretul consolei s-a modificat la 99ron.

      (Citează)

  9. nwradu:
    Bine ai venit în luna cadourilor! :D

    Corect!

      (Citează)

  10. omul gospodar isi face vara sanie si iarna isi ia Range Rover editie limitata, ca mine.

      (Citează)

  11. nwradu:
    Bine ai venit în luna cadourilor! :D

    Luna cadourilor a inceput de la 01.01.2017

      (Citează)

    • Nu, atunci e Back To Year, apoi urmează Sf Valentin, apoi 1 și 8 martie, apoi campania de Paști. Vine Vara Reducerilor, Back to School, Halloween, Black Friday, iar luna cadourilor.

      Adaugă și vreo 5 Black Friday-ul în ce luni vrei tu.

      Dar nu-i ceva nou aici. Nu inventăm noi nimic nou în comerțul online.

        (Citează)

  12. Astfel de notificări apar de obicei în aplicația eMAG. O folosesc de când cu cea mai recentă ediție de Black Friday. Și atunci am fost notificat cu privire la ora de pornire a campaniei de reduceri. Așa am reușit să-mi comand un Smart TV la 2 minute după startul BF.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus