un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 noiembrie 2017

6 Nov 2017  ·

ȘTIRI  ·

24 comentarii

Samsung face mișto de cei 10 ani de iPhone într-o reclamă nouă:

  24 comentarii

 1. Radu, te rog gandeste-te de doua ori inainte sa ii mai promovezi pe FashionDays.
  Am plasat si platit o comandat in 10 Octombrie, inca nu mi-au livrat-o ba chiar mi-au spus ca nu mi-o mai livreaza pentru ca “s-a produs o greseala” si nici nu mi-au returant banii.

    (Citează)

  • Și ai făcut o plângere la OPC etc?

     (Citează)

  • Pai nu ai putut si tu sa selectezi plata ramburs la livrarea coletului? De ce va hazardati sa platiti inainte, cand de cele mai multe ori ce-i care platesc anticipat sunt neglijati pe mai multe magazine online.

     (Citează)

  • Asta e doar o legendă, în realitate nu are nici o legătură treaba.

     (Citează)

  • Am comandat de zeci de ori la Fashion Days, de obicei au ajuns bine comenzile. La una, însă, curierul a dat că nu m-a găsit de două ori acasă și a returnat marfa la depozit.
   Sunt sigur că apar deci și astfel de probleme, dar la volumul lor sunt inevitabile. Nu există magazin perfect, întreg lanțul de online+livrare introduce multă incertitudine în sistem și puncte de probleme.

     (Citează)

  • Radu, asta e ca la avioane. Foarte sigure în general, dar dacă ai ghinionul să prinzi unul pe care îl dau rușii jos nu prea te ajută statisticile. :)

     (Citează)

  • Da, ai grija sa nu-i mai promovezi pe astia, ca e unu’ gabriel care zice ca nu si-a primit comanda.

     (Citează)

  • Teniescu: Radu, asta e ca la avioane. Foarte sigure în general, dar dacă ai ghinionul să prinzi unul pe care îl dau rușii jos nu prea te ajută statisticile. :)

   Așa este, și eu am avut probleme cu unele comenzi, că am multe în fiecare an. Cunoscând însă statisticile, sunt capabil să-mi dau seama că mai apar și probleme, dar nu frecvent.

     (Citează)

 2. la Emag aia cu produsele Apple nu e adevarata.Preturile nu au scazut pt ca urmaresc de mult ipad pro ul de 10.5

    (Citează)

 3. Nu inteleg de ce nu este oferta si la EVO 960 cum e in toata europa cu joc bonus Assassin’s Creed Origin, doar la noi este Segate si Asus.

    (Citează)

 4. ? 100 miliarde…….. Inimaginabil. Mai mult decât pib.ul multor țări.

    (Citează)

 5. 960 EVO ala e mai ieftin in minim alte 3 magazine.

    (Citează)

  • Am facut si eu 3 comentarii legate de SSD Samsung dar nu se vor a fi aprobate/publicate, e si ultimul binenteles.

     (Citează)

  • Alex:
   Am facut si eu 3 comentarii legate de SSD Samsung dar nu se vor a fi aprobate/publicate, e si ultimul binenteles.

   Unde? Că n-am găsit niciunul.

     (Citează)

  • Carebear: 960 EVO ala e mai ieftin in minim alte 3 magazine.

   O fi reducere de la Samsung. Decizi tu în ce magazin ai încredere și dacă 14 lei în minus merită să iei de la unul anonim.

     (Citează)

 6. Mulțumesc pentru NSFW-uri.

    (Citează)

 7. muschi si silicoane
  yacky

  ion:
  NSFW https://www.instagram.com/ashleighrenecarr/

  bravo ioane, in sfarsit una de dus acasa la mama :)

    (Citează)

 8. nwradu: Unde? Că n-am găsit niciunul.

  Mai sus tot cu SSD Samsung, de care chiar as avea nevoie daca ar fi la bundle cu Assassin’s Creed Origins, nu la Asus si Seagate.
  Dar oare daca iau o placa video Asus cu bundle Assassin’s Creed Origins si o returnez legal pana in 30 de zile ce se intampla cu jocul bundle?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus