un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 20 noiembrie 2017

20 Noi 2017  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

NSFW: Heather Marsh.

  7 comentarii

 1. Cam mult BS in articolul ala cu cablul de incarcare. In primul rand pentru ca nu e unul oficial si in al doilea rand pentru ca dupa adaptorul ce intra in priza pe cablu ajung doar 5 volti.
  E drept ca si alea originale sunt proaste pentru ca dupa ceva timp de utilizare li se duce invelisul de cauciuc, dar din cate stiu toate alea originale au si o plasa din sarme ce face aproape imposibila ruptura…

    (Citează)

 2. nwradu:
  Nu e primul caz când cineva moare curentat astfel.

  Cel din poza nu e un incarcator de iphone, nu asa arata. Cel mai probabil si-a luat o chinezarie.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus