un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De weekend: Game ON, târg de vinuri, salon auto

4 Nov 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

Totul la Romexpo.

Game ON, 3-5 noiembrie, este un festival dedicat jocurilor, organizat sub îndrumarea Activision și Blizzard. Organizatorii spun că târgul va avea zonele împărțite pe jocuri, nu pe companii participante, și se pot juca pe acolo noul Call of Duty WWII, plus Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live si Crash Bandicoot, plus ceva legat de World of Warcraft.

Se organizează și diverse competiții pentru aceste jocuri. E cu bilet de intrare, găsiți toate detaliile pe site.

Salonul Auto București, 4-12 noiembrie. Eu mă duc ca să văd mai multe SUV-uri la un loc și să mă interesez de discount-uri și termene de livrare, că înțeleg că majoritatea producătorilor îți aduc mașina peste 5-6 luni. Am o listă scurtă de mașini ce mă interesează, ceva de genul Ford Kuga (are un motor de 182 CP), VW Tiguan, Hyundai Tucson, KIA Sportage și să mă uit și printr-un Mazda CX-5, care arată bine, dar n-am nici o idee cum sunt SUV-urile lor. Skoda Karoq a picat, nu au variantă 4×4 pe benzină, iar diesel nu vreau.

Romania’s Wine Convention (sau Goodwide – Romania Wine Fair, organizatorii nu s-au decis ce nume are), 3-5 noiembrie. Este un târg de vinuri cu peste 100 de crame prezente acolo.

De obicei astfel de târguri sunt orientate B2B, către restaurante și distribuitori, dar acum organizatorii spun că un bilet standard costă 50 de lei și poți degusta oricâte vinuri. Există și bilet de 100 de lei care permite degustarea de vinuri VIP și șampanie.

    6 comentarii

  1. Meh, jocuri ma pot juca si acasa.

    SAB a cam decazut.

    Vinurile sunt bunicele, am avut surprize placute la editii precedente.

      (Citează)

  2. E si un Street Food Festival in perioada 3-5 noiembrie in parcarea Kaufland Barbu Vacarescu. Am fost, e interesant

      (Citează)

  3. dan:
    E si un Street Food Festival in perioada 3-5 noiembrie in parcarea Kaufland Barbu Vacarescu. Am fost, e interesant

    Mulțumesc pentru informație, cred ca l-ai inspirat si pe Radu fiindcă l-am văzut la 15

      (Citează)

    • Corect, sunt acolo. Știam de el, dar nu plănuiam să ajung. Am mers însă la cumpărături după Romexpo și am venit la Kauflandul acesta de are și street food în parcare.

        (Citează)

  4. E mancare buna si in 23 August, cred ca acum ii zice Parcul national. Preparate romanesti, cartofi prajiti, varii ciocolati si dulciuri, vin si must.

    A meritat mersul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus