un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs foto de toamnă pentru posesorii de telefoane Asus ZenFone

7 Nov 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Asus continuă tradiția concursurilor foto pentru posesorii de telefoane ZenFone și lansează unul nou, de toamnă: iată pagina de înscriere. Pot participa toate fotografiile realizate cu un telefon ZenFone în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, așa că uitați-vă prin galeria telefonului după una bună sau profitați de vremea frumoasă pentru a surprinde culorile naturii.

Dacă vă uitați prin fineprint-ul concursului, voi face parte din nou din juriul care va alege cele mai bune fotografii. Promit să nu mai votez din cele cu pisici, decât dacă sunt  minim trei în fotografie. Nimeni nu poate rezista la trei pisici! Nu contează, de asta au și fotografi profesioniști în juriu.

Premiile sunt următoarele:

ZenFone 4 este noul lor flagship, lansat de curând și dotat cu două camere principale, din care una cu unghi de 120 de grade, aproape ca la un GoPro. Selfie Pro este optimizat pentru selfie-uri prin camere cu unghi larg în față, iar Max-ul are baterie de 5000 mAh.

Chiar și bateriile pentru locurile 4-10 sunt cu încărcare rapidă QC2.0. O să cer și eu una la review, să o măsor cu multimetrul.

Rezultatele vor fi anunțate după încheierea perioadei, revin atunci cu topul personal. Fiecare participant poate înscrie maxim 3 fotografii în concurs, așa că spor la treabă.

    4 comentarii

  1. Deci, un concurs numai pentru deținătorii de ZenFone. Ghici, ce pot câștiga ei? Un ZenFone. Premiul e ok, dar condiția (posesor de ZenFone) e un pic cam restrictivă. Eu m-am uitat de curiozitate, pe datele de trafic, la mine pe blog. Luna asta am avut cinci vizitatori cu Asus. Dacă Asus dă Asus tot la posesorii de Asus, înseamnă că numărul posesorilor de Asus rămâne același. Asus!

      (Citează)

    • Și eu în ultimele 30 zile am doar 5 vizite de pe un terminal Asus. Le urez baftă.

      Probabil după ce vor scoate statisticile vor vedea că lumea nu a participat la concurs, și își vor pune întrebarea “de ce? nu le plac jocurile?”

        (Citează)

    • Sau poate vor sa rasplateasca posesorii de modele mai vechi cu cel mai nou model? Sau se gandesc ca cineva care ezita intre 2 modele, dintre care un ASUS, vor inclina spre ei ca, uite, mai primesc unul moka si il pot face cadou? Sau cineva care are un ASUS isi inscrie toata familia cu pozele facute cu telefonul lui, poate-poate mai primeste unul?

        (Citează)

    • Am uitat sa zic: pozati pisici, asta-i cheia succesului.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus