un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 4 octombrie 2017

4 Oct 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

NSFW: George a recomandat-o pe Anastasia.

  3 comentarii

 1. oare cât au cerut dubioșii ăia? sunt o persoană antiviolență, dar cât ne costă niște dubioși să îl violeze așa cum ne violează el pe noi….

    (Citează)

 2. la anastasia e doar caroseria….degeaba a primit c class…..e varianta 180 cââââââââââââhhhhhhhhhhhhhh

    (Citează)

 3. O stire ar fi ca maine incepe EV2017 Show cel mai mare eveniment din Romania dedicat mobilitatii electrice, intrarea gratuita in Parcul Solar ICPE -Splaiul Unirii 313
  evshow.ro

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus