un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 27 octombrie 2017

27 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

NSFW: Anna Katharina, recomandată de George. Pentru femei, Landon Falgoust.

  7 comentarii

 1. si? ai stat sa cauti poze cu barbati la bustul gol? sau le aveai bookmarkuite deja?

    (Citează)

 2. Se lanseaza GTX 1070 TI, 1070 exista deja.

    (Citează)

 3. “Sunt uimit că nu există un program specializat pentru PC”
  Poate nu inteleg eu bine, dar eliminarea oricaror date personale din fisierele foto se poate face inclusiv din Windows cu un clic dreapta, daramite cu tonele de aplicatii de editare a pozlor si exif-ului.

    (Citează)

 4. Dle Radu, țin să avă atrag atenția că dați dovadă de o atitudine discriminatorie și homofobă atunci când pretindeți că pozele cu bărbați sunt pentru femei.

  Muhahahaha

  Altfel, ce bună e Anna Katharina! :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus