un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 octombrie 2017

20 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

NSFW: Jules Liesl, recomandată de George.

  13 comentarii

 1. E statie de metrou unde isi face ING sediul. 1 Mai. Dar pana se muta ING acolo face guvernul linia de metrou spre Otopeni, cu statie fix pe Expozitiei :D

    (Citează)

 2. gigi: transgender

  Mai ! Nu fi oaie cu sorici !

    (Citează)

 3. nwradu:
  M-am uitat pe hartă. De la 1 Mai sunt 2 km pe jos până acolo, de la Romană sunt 650 de metri până la sediul actual. Nu mai zic că sediul actual e aproape de stația Ștefan cel Mare.

  Dar na, noul sediu va fi gata în 2019. Până atunci apare și noul metrou, da :P

  E mai aproape, langa Ubisoft, e un santier mare acolo. In capatul celalalt al bulevardului. vreo 600m pana la metru. Au si Mega, nu-i problema :))

    (Citează)

 4. Nu mai exista Freescale de un an. Se numeste NXP ;)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus