un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 octombrie 2017

19 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

NSFW: Alexis Ren.

  11 comentarii

 1. Legat de AI Google si AI in general, e interesant cum programatorii isi taie singuri craca de sub picioare. Nu peste mult timp multi dintre ei o sa ramana fara obiectul muncii.

    (Citează)

  • Nu cred, programarea nu se duce în acea direcție. Ba chiar aș spune că exact programatorii de AI-uri vor fi foarte bine plătiți.

     (Citează)

  • OK, programatorul de AI-uri. Si restul? Web developerul in cativa ani trebuie sa se reprofileze. Deja exista tot felul de aplicatii pe online prin care iti poti face site-uri cu 0 cunostinte in programare.

     (Citează)

  • Alea au fost dintotdeauna și nu mergeau prea bine. Cineva lucrează și pentru ele. Programarea, robotica, hardware design-ul, analiza audio/video – toate astea vor dudui în viitor.

     (Citează)

 2. m-am uitat pe canalul de youtube al NSFW la iPhone Diaries: Los Angeles. să vedeți de ce căzătură are parte.

  Legat de AI, și când au apărut calculatoarele sau a luat avânt programarea, la fel s-a spus…că șomaj, că etc etc. Eu zic că este o direcție în care se va merge la fel ca toate celelalte.

    (Citează)

 3. Ți-a iesit NSFW azi

    (Citează)

 4. “Black Friday Pro” — bestial numele , pana la BF o sa mai aiba “Black Friday Pro1” si “Black Friday Pro2” … :)))) … penibilismul asta …

    (Citează)

  • E al treilea an de BF Pro, dacă nu mă înșel. E ok găselnița, deși anterior parca avea loc cu o săptămână înaintea celui pentru amatori.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus