un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Slow-motion cu pisica sărind pe perete

25 Oct 2017  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Am făcut acest clip slow-motion cu pisicile noastre sărind pe perete după reflexii. Asta e plăcerea lui Cookie, e obsedat de orice reflexie a soarelui din geamuri, sticle, apă, oglinzi și ce mai prinde. Când vede ceva mișcând pe perete, lasă orice ar face și se duce acolo să o prindă.

Mai mult, s-a învățat că dimineața, când avem soare direct prin fereastră, îi dăm să se joace pe perete. Imediat ce mănâncă merge singur la perete și miaună și se agită chiar și o jumătate de oră până când îi dăm atenție. În zilele cu nori nu înțelege ce avem cu el și de ce nu facem soare pe perete.

Sare de câteva ori după acesta, în rafală, cam 1,5 metri, și apoi se liniștește și merge la somn. Așa sunt pisicile, mai ciudate în tabieturi.

Mai ciudat este că acum ceva vreme avea blana vărgată, dar după ce l-am tuns de vreo 2-3 ori i-a crescut una uniformă, de zici că e un mare șobolan. Cineva ne-a stricat pisica!

  11 comentarii

 1. sigur e tot aia?

    (Citează)

 2. Ai o pernă cu pisici pe care dorm pisicile?!

    (Citează)

 3. Si-o fi schimbat blana de vara cu cea de iarna?

    (Citează)

 4. Daca-ti iei un pointer laser le-ai rezolvat si pentru vreme noroasa.

    (Citează)

 5. Interesant.Cu ce ai filmat?

    (Citează)

 6. Cand nu e soare, cumpara un laser sa vezi ce face cu lumina rosie :))

    (Citează)

 7. De ce ai tunde pisica?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus