blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Mega Image își face propriul serviciu de comenzi online cu livrare la domiciliu

31 Oct 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Poate că-i lansat în secret, în soft launch cum se zice în domeniu, înainte de un anunț oficial. Sau poate că doar m-a ocolit pe mine anunțul. Cert este că ieri am văzut o reclamă Facebook ce anunța noul serviciu Mega Image, cu transport gratuit la prima comandă cu o valoare mai mare de 50 de lei.

Totul se face prin site-ul mega-image.ro, proaspăt modernizat. Intrând pe site, scrie că momentan livrarea este disponibilă doar în sectoarele 1, 2, 3 și 6, așa că eu aici în sectorul 4 nu pot beneficia de el.

Nu-i rea ideea, dar sunt curios ce se va întâmpla cu parteneriatul cu eMAG, unde secțiunea Supermarket este de fapt susținută de Mega Image. Oare se încheie contractul? Va continua și în viitor, în mod dual? A investit Mega Image în propriul site doar ca o garanție că, la o adică, nu depind de un partener precum eMAG pentru a livra marfă?

Oricum ar fi, dezvoltarea pieței este de bun augur. Personal sunt fan mare Mega Image, îmi place că găsesc și produse mai rare pe la ei, importate pe canale proprii, îmi place barul de salate unde ți-o poți face cu mâna ta (haha! – eu aici trișez și iau câteva ouă de prepeliță și câteva bile de mozzarella și în rest îmi fac singur salată, acasă, dintr-una la pungă din acea mixtă cum are Eisberg), că au adăugat produse de la Fru Fru sau Merinde Urbane, că au avut reduceri foarte bune la Nirvana la final de vară. Nu știu dacă ați încercat până acum pâinea cu smochine, dar este excelentă.

Au tot felul de colaborări cu bucătari celebri, au personal care, dacă te vede că nu găsești ceva, te duce de mânuță la raftul produsului, au chiar și reviste mișto.

Un singur lucru sper să corecteze în magazine și profit de ocazie ca să-l scriu aici: cartofii prăjiți sunt oribili. De câte ori am luat o porție, am simțit că am luat țeapă. De fiecare dată! Sunt tari, n-au gust bun, par a avea niște zgârciuri prin ei – în fine, dacă ar îmbunătăți și acolo treaba chiar n-aș mai avea nimic de reproșat.

Din ce zvonuri am auzit, și Auchan pregătește un serviciu propriu de livrare.

  14 comentarii

 1. Eu zic ca asa incearca ei sa te faca sa renunti la cartofii prajiti.

    (Citează)

  • N-au de ce. Acasă cred că facem de două ori pe an, în rest mâncăm legume la grătar sau piure sau salată.

   Cartofi prăjiți mănânc poate pe la un fast-food și atât. Din când în când mai iau de la Mega pui rotisat și nu rezist tentației de a lua și cartofi prăjiți de acolo, ca garnitură.

     (Citează)

 2. Chiar, cum ar fi “Turul cartofilor prăjiți”?

    (Citează)

 3. Daca iti prajesti singur cartofii gata feliati brand propriu Mega Image, sunt foarte buni.

    (Citează)

 4. Cred că de aia au scumpit preturile, chiar vorbeam ieri cu un vânzător de acolo că acum 2 zile s-au scumpit toate.O folie de somon afumat era in jur de 10-11 lei, acum e 13.6, lei, deci peste 20% scumpire

    (Citează)

 5. În articolul de aici ai o trecere în revistă a tuturor inițiativelor online venite din partea super/hypermarket-urilor, pe fondul achiziționării Bringo de către Carrefour. Nu e un secret că Auchan vrea să intre pe online :)
  https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/retail/tranzactie-discreta-carrefour-a-preluat-sub-control-platforma-bringo-cea-mai-importanta-miscare-din-ultimii-ani-pe-piata-locala-a-comertului-online-cu-alimente-update-carrefour-confirma-17093706

    (Citează)

  • Auchan au in general preturi mult mai mari fata de concurenta la chestiile proaspete, precum fructe, legume si lactate.
   O poveste despre Auchan Militari & Carrefour Militari : acum cateva luni era o oferta de pret la chefir Napolcat 3+1 gratis( la sticle de 330 de ml, cred) in Carrefour, in aceeasi perioada la Auchan erau sticlele scoase din ambalaje si puse separat.

     (Citează)

 6. Preturile cum sunt fata de cele din magazin?

    (Citează)

 7. Eu as vrea un supermarket dinasta online la care poti plati cu bonuri de masa (hartie sau card). Motivul: Primesc bonurile de masa la inceput de luna, le pun la gramada cu partenera si mergem la Auchan si cumparam: Baxuri de apa pentru toata luna, Detergenti pentru toata luna, Deodorant, Hartie igienica si de bucatarie si tot felul de alte asemenea chestii nealimentare.

    (Citează)

 8. Ah, prostia asta la inregistrare: Parola trebuie sa contina minimum 8 caractere cu minimum 1 majuscula, 1 numar si 1 caracter special. Caracterele speciale permise sunt: $, €, !, ., *, #, ^, @, %, &.

    (Citează)

 9. Si nici nu cere numarul blocului, al scarii si apartamentul. E suficient doar etajul. :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus