un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Câteva articole interesate de citit astăzi – 15 octombrie 2017

15 Oct 2017  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Despre creștinismul fals al poporului român. Eu sunt foarte de acord cu ce-a zis Eftimie acolo. Învățăturile creștine, dacă ar fi respectate, ne-ar face să trăim o viață mai bună, mai liniștită. Nu-mi plac însă ritualurile impuse de biserica noastră și lăcomia ei de bani. Oamenii au ajuns să creadă că e important unde te rogi, nu dacă o faci. Cred că Dumnezeu are un răboj pe care notează că mergi la Parascheva de 14 octombrie, nu în altă zi, că te-ai băgat sub masa moaștelor, nu doar că ai cugetat la viața altruistă a respectivului sfânt, că te-ai închinat la fiecare biserică pe lângă care trece autobuzul șamd.

A night at the garden. Despre 20 februarie 1939, când 20.000 de americani naziști s-au adunat la Madison Square Garden, cu saluturi și toată doctrina de rigoare.

Noua generație de chinezi bogați și colecțiile lor de artă. “Billionaire and former taxi driver Liu Yiqian famously paid $170.4 million for an Amedeo Modigliani painting”.

O listă de decese neobișnuite. Unul a murit de foame în timp ce nevastă-sa era spitalizată cu o afecțiune. Omul refuza să mănânce mâncare preparată de altcineva.

Împăieri care n-au ieșit bine.

Iluzii optice în design-ul modern. Eu am înțeles doar că e greu să desenezi o pictogramă bună.

Studiu de caz despre Trello și de ce nu a atins succesul pe care-l merită. Trello este o platformă în care treci task-uri (ca un fel de post-it-uri) și aloci diverse persoane pentru ele. Firmele mici ar trebui să-l folosească, e gratuit.

Povestea unor mexicani ce-au trecut prin două cutremure de 7+ grade. “Ángel stopped trying to run and listened to the sound of trees snapping”

Despre Harvey Weinstein și poveștile celor ce-l acuză. Viața plăcută a starurilor Hollywood include și multe momente ciudate.

Doctorii recomandă noilor părinți să nu mai mănânce placenta copiilor. Sau dacă o fac, măcar să fie bine prăjită. Serios.

Cele mai confortabile locuri în avion sunt cele aflate în partea de față a aripii. Acolo este centrul de greutate și călătoria cea mai confortabilă. Sigur, dacă nu stați la business.

Cât câștigă personalul implicat în filmarea unui film de cinema. Ocazie cu care am aflat și ce face omul de key grip.

4 rețete de pregătit acasă. Sunt inspirate de diverse preparate de prin restaurante. Aici și o rețetă de salată, cu tot cu ou poșat, vechiul meu nemesis.

Fotografiile săptămânii.

Iată un talent deosebit:

Precision Shooter

  13 comentarii

 1. Cat timp le dadea roluri, nu le-a deranjat sa fie hartuite un pic, ba chiar probabil ca se rasculau daca nu erau bagate in seama. Adica ce, EU am ciunga in par de nu vrea sa ma violeze?!

  Este hartuire sexuala doar daca primirea rolului este conditionata de performanta personala. Si pare cam ipocrizie sa-l acuzi ca vrea sa se culce cu tine dupa ce i-ai scos ochii cu decolteul, nu?

    (Citează)

  • Si ea avea fusta scurta. Si nici n-a tipat viol. Si ce cauta pe strada la ora aia?

   W t f …

     (Citează)

  • Gaelex: Este hartuire sexuala doar daca primirea rolului este conditionata de performanta personala. Si pare cam ipocrizie sa-l acuzi ca vrea sa se culce cu tine dupa ce i-ai scos ochii cu decolteul, nu?

   Păi dacă citești pe acolo și prin restul scandalului, vei vedea că multe au refuzat și au avut probleme în carieră după aceea.

     (Citează)

 2. Eftimie nu e cumva acel comediant care se visează scriitor?

    (Citează)

 3. ce ma amuza la faza cu weinstein este ca tot sistemul corporatist de lupta impotriva barbatilor (oficial e impotriva hartuirii sexuale) nu a functionat. In centrul lumii PC, hollywood.

  Aparent vedem ca un tip a imbratisat o colega dupa un deces si il dam afara fara mila, dar nu-l vedem pe weinstein.

    (Citează)

  • Legea e pentru catei, nu pentru dulai.
   Cel dat afara e angajat, Weinstein e ditamai producatorul, face parte din comisia Oscar-urilor, om plin de relatii (inclusiv politice).
   Lumea e ipocrita peste tot, nu doar la noi.

     (Citează)

  • Împotriva patronilor e mereu dificil să funcționeze. De asta e însă important să fie implementat de la nivelul de jos, ca femeile să fie obișnuite să reclame acest comportament imediat ce apare, indiferent unde se întâmplă în cariera lor.

     (Citează)

 4. E trist ca uni oameni inca au prieteni imaginari dupa care isi traiesc viata, WAKE UP !! Nu exista absolut nimic divin, traiesti-mori asta e tot. Se pune prea mult accent din disperare pe ideiile unor ninjalai schizofrenici.

    (Citează)

 5. Categoria decese: the stroke was the result of the chiropractor’s neck adjustment, which tore her left vertebral artery. – https://en.wikipedia.org/wiki/Katie_May

    (Citează)

 6. Eftimie nu prea le leaga cum trebuie si pleaca de la concluzie in loc sa porneasca de la premise, cum e logic. El de fapt remarca cum romanii nu sunt cu adevarat religiosi si o da cu Stefan cel Mare si cum a fost impusa religia.

    (Citează)

 7. add:
  Si ea avea fusta scurta. Si nici n-a tipat viol. Si ce cauta pe strada la ora aia?

  W t f …

  Avem prea multe standarde duble. Dacă te bagi in troacă, te mănâncă porcii.

    (Citează)

 8. add:
  Si ea avea fusta scurta. Si nici n-a tipat viol. Si ce cauta pe strada la ora aia?

  W t f …

  Prea avem multe standarde duble.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus