un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 22 septembrie 2017

22 Sep 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

NSFW: Ioana Filimon, Miss România 2016.

  11 comentarii

 1. Adaug si eu un link la stirile de azi:
  • Outlast + 1 DLC gratis pe Humble Bundle: https://www.humblebundle.com/store/outlast-deluxe

    (Citează)

 2. De cand se accepta tunningul la concursurile de miss?

    (Citează)

  • Ar trebui sa fie Instagramul clinicilor de chirurgie estitica.

   Mai promovam si noi fete drăguțe? M-am saturat de bamboo-istele astea de plastic… asta in cazul in care încadrarea este corecta: știri despre tehnologie – caz in care ar trebui sa ne dai detaliile despre tehnologiile chirurgicale :)

     (Citează)

 3. Fotograful Mihai Barbu a parcurs pe motocicletă peste 28.000 de kilometri, vizitând Europa şi nordul Africii, alături de iubita lui şi de fiul lor în vârstă de numai 4 ani. – http://adevarul.ro/life-style/travel/turul-europei-motocicleta-fotograf-roman-vizitat-41-tari-intr-o-vara-sa-i-arate-copilului-fumusetile-lumii-1_5695216637115986c66a93e9/index.html

    (Citează)

 4. Castile de la Bose arata mai degraba ca IconX de la SAMSUNG …

    (Citează)

 5. Nvidia ieftinește shield tv.ul și pentru că îl vinde fara controller ci doar cu telecomandă.

    (Citează)

 6. Gata, FIFA 18 e la download!!! După chinuri nebănuite cu sistemul de plata Microsoft, am reușit… Cu gift carduri… Se pare că nu mai merge niciun card de Romania!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus