blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Știri despre tehnologie – 22 septembrie 2017

22 Sep 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

NSFW: Ioana Filimon, Miss România 2016.

  11 comentarii

 1. Adaug si eu un link la stirile de azi:
  • Outlast + 1 DLC gratis pe Humble Bundle: https://www.humblebundle.com/store/outlast-deluxe

    (Citează)

 2. De cand se accepta tunningul la concursurile de miss?

    (Citează)

  • Ar trebui sa fie Instagramul clinicilor de chirurgie estitica.

   Mai promovam si noi fete drăguțe? M-am saturat de bamboo-istele astea de plastic… asta in cazul in care încadrarea este corecta: știri despre tehnologie – caz in care ar trebui sa ne dai detaliile despre tehnologiile chirurgicale :)

     (Citează)

 3. Fotograful Mihai Barbu a parcurs pe motocicletă peste 28.000 de kilometri, vizitând Europa şi nordul Africii, alături de iubita lui şi de fiul lor în vârstă de numai 4 ani. – http://adevarul.ro/life-style/travel/turul-europei-motocicleta-fotograf-roman-vizitat-41-tari-intr-o-vara-sa-i-arate-copilului-fumusetile-lumii-1_5695216637115986c66a93e9/index.html

    (Citează)

 4. Castile de la Bose arata mai degraba ca IconX de la SAMSUNG …

    (Citează)

 5. Nvidia ieftinește shield tv.ul și pentru că îl vinde fara controller ci doar cu telecomandă.

    (Citează)

 6. Gata, FIFA 18 e la download!!! După chinuri nebănuite cu sistemul de plata Microsoft, am reușit… Cu gift carduri… Se pare că nu mai merge niciun card de Romania!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus