un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

O machetă iPhone 8 apare pe video, confirmând aspectul final al telefonului

8 Aug 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Cineva numit Marques Brownlee, un vlogger celebru în SUA, a pus mână pe o machetă de iPhone 8, telefonul despre care se spune că va avea ecran frontal cu acoperire mare. E o machetă, nimic funcțional în ea, dar arată exact ca telefonul final, așa că orice mister despre acest aspect al viitorului iPhone 8 putem spune că a dispărut.

Rămâne de văzut ce va include Apple sub capota lui și mai ales cum va rezolva diverse mici probleme ce apar cu acest design. Apple Pay și alte tehnologii erau destul de dependente de senzorul de amprentă inclus în butonul Home, dar acesta va dispărea acum. Poate că vor introduce recunoaștere de iris, senzorii din partea de sus sugerând acest lucru, dar acea tehnologie nu funcționează atât de bine și rapid cum vor producătorii să ne facă să credem.

Cel mai probabil va fi lansat și un iPhone 7S ca model mai ieftin, în timp ce iPhone 8 va trece de 1000 de dolari, iar la noi probabil de 5000 de lei la lansare.

sursa: iClarified.

  15 comentarii

 1. Daca nu-l promova Casey, ai fi stiut de el? :)

    (Citează)

  • Marques Brownlee arata macheta dupa ce EverythingApplePro si UnboxTherapy le.au prezentat deja. get your facts straight ?

     (Citează)

  • Eu zic unde am văzut eu știrea, că nu urmăresc toate site-urile din lume.

     (Citează)

  • Nici acum nu știu exact cine e, iar la Casey nu mă uit.

   Despre tipul acesta am aflat când mai mulți cititori mi-au spus că l-au văzut într-un clip de-al meu de la MWC.

     (Citează)

  • @leo Glumesti?
   Era cunoscut cu mult timp inainte in lumea vlogerilor de tech. Uita-te la clipuri si apoi mai vorbeste.

   Filmatul “sculelor” dar si a studioului lui Casey era in plan de mult timp, iar acest trend il va duce mai departe si cu alti mari vlogeri!

     (Citează)

  • @ionica – nu diger stilul lui Marques.
   @nwradu – nu prea comunicati, intre voi, grupuletul de b/vloggeri :) Marian, e un fel de versiune romaneasca a lui Casey.
   @cosmin – esti total pe langa.

     (Citează)

 2. Retin faza, si lui i-au spus pe YT ca a prins un celebru blogger din romania in cadru.

    (Citează)

 3. ce hateri ba nene !
  bai radu, dar nu iti e un pic rusine ca nu arati care este primul, primul ? ce e cu tine? nu ii cunosti pe toti ‘mnezeii produselor apple?
  unde am ajuns ? e vorba de iphone, wtf? nu te bagi in chestii din astea daca nu esti pregatit.

    (Citează)

 4. MKBHD avea milioane de abonați înainte sa facă video cu Casey. N-are treaba una cu alta. Omul de ocupa de tech things după cum zice. Nu a zis ca ce are el e produsul final sau ca EAP și alții nu l-au pus in videourile lor.

    (Citează)

 5. Who the fuck is Casey?

    (Citează)

 6. Leo:
  @ionica – nu diger stilul lui Marques.

  De curiozitate: de ce nu digeri stilul lui Marques?
  Eu il gasesc fresh si destul de obiectiv, dar… fiecare cu gusturile lui

    (Citează)

 7. doar că Marques nu e vlogger. Tech reviewer pe YouTube mai degrabă.

    (Citează)

 8. Habar nu am cine sunt astia 2 :)) deci unu a pus inaintea altuia care a pus care nu a pus deci l-a pus nwradu pe ala care nu a pus el dar a pus dar nu a pus deci da… Who gives a fuck :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus