un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 31 iulie 2017

31 Jul 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

NSFW: Yana Weiman, vice-miss Rusia.

  10 comentarii

 1. Bezos nu mai este cel mai bogat. A durat doar cateva ore :) http://fortune.com/2017/07/28/jeff-bezos-amazon-lost-6-billion/

    (Citează)

  • Din ce citesc eu, inclusiv în preturile monitorizate un singur caz a fost văzut cu așa ceva, concluzia fiind că n-au dovezi că ar mânări prețurile.

     (Citează)

 2. Catalin Tanase

  31/07/2017 la 10:43 AM

  Nu sunt sigur, dar am impresia ca numarul de descarcari Google Play Services nu este sinonim cu numarul de telefoane. Cred ca in statisticile respective, numarul de descarcari include si redescarcarile in vederea actualizarii aplicatiilor. Oricum ar fi, e clar ca vorbim de o cifra imensa

    (Citează)

 3. In concluzie o ducem bine! Avem milionari, avem vanzari, avem utilizatori. Sa ne plictism zic!

    (Citează)

 4. Întâi amprentele. Acum scanarea feței. Urmează picătura de sânge

    (Citează)

 5. is curios ce hashrate are Vega la minerit de cryptocurrency… ?

    (Citează)

 6. Stampilele nu mai erau necesare de pe vremea lui Ponta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus